Tuzlaspor'u tek golle deviren Altay, zirveyi ele geçirdi

TFF 1. Lig'de üst üste 5. maçını kazanan Altay, 16. haftada liderliğe ulaştı. Süper Lig hedefiyle yola devam eden Yücel İldiz'in takımı, Tuzlaspor'u deplasmanda 0-1 mağlup etti. İzmir temsilcisine galibiyeti getiren gol 86'da geldi...

TFF 1. Lig'in 8. hafta erteleme maçında Tuzlaspor'a konuk olan Altay, İstanbul ekibini 1-0 mağlup edip zirveden indirdi. Vefa Stadı'na 30 puanlı Tuzlaspor'un 1 puan arkasında gelen Siyah-Beyazlılar, liderlik maçında 3 puanı hanesine yazdırıp, 32 puanlı Giresunspor'u averajla geçerek zirvenin yeni sahibi oldu.

Altay'a galibiyeti getiren golü 86'da İsmail Konuk kendi kalesine attı. Bu galibiyetle üst üste 5. maçını kazanan İzmir ekibi, 3 Ocak'ta Bandırmaspor'a konuk olacak. Adana Demirspor'dan sonra Altay'a da yenilen Tuzlaspor, 17. haftada bir diğer zirve mücadelesi veren takım Giresunspor'a konuk olacak.

Galibiyeti sonrası konuşan Altay Teknik Direktörü Yücel İldiz, şunları söyledi: "Bugün rakip ve saha koşulları açısından mücadele oyunu gerekiyordu. Şu anda lider olduk ama önemli olan, sezon sonunda lider olmak. İyi gidişimizi sürdürmek istiyoruz. Sezon sonunda hedefi yakalayacağımızı düşünüyoruz. İlk yarı genel olarak gol dışında istediklerimizi yaptık. İkinci yarı iki takım da pozisyon buldu. Oyunu isteme hevesimiz iyiydi. Artık son 1 maçımız kaldı, ilk devreyi iyi kapatmak istiyoruz. Bizim adımıza güzel bir gün diye düşünüyorum." 

Tuzlaspor'u tek golle deviren Altay, zirveyi ele geçirdi ile ilgili etiketler Altay TFF 1. Lig Yücel İldiz Tuzlaspor
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.