Tuzla Belediyesi'nin Ramazan'da uygulayacağı 'Evden Eve İyilik' projesi örnek bir sosyal model olacak

Tuzla Belediyesi, Ramazan ayına özel 'Evden Eve İyilik' projesini başlattıklarını duyurdu. Tüm belediyelere örnek bir sosyal model olacak bu proje ile, kurulan internet sitesi üzerinden gıda kolisi, ev mobilyası, elektronik eşya, beyaz eşya, kıyafet ve oyuncak bağışlanabilecek. İşte projenin detayları.

Tuzla Belediyesi, Ramazan ayının ruhunu yansıtan "Komşusu açken tok yatan bizden değildir" düsturuyla “Evden Eve İyilik” kampanyasını hayata geçirdi ve veren el ile alan eli buluşturdu.

Bu proje ile iyilik hareketine destek vermek isteyen vatandaşlar evdeneveiyilik.com web sitesi üzerinden; gıda kolisi, ev mobilyası, elektronik eşya, beyaz eşya, kıyafet ve oyuncak bağışlayabilecek.

YARDIMLAR İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN EVLERİNE TESLİM EDİLECEK

Yine web sitesi üzerinden ihtiyaçlarını bildiren vatandaşlara, yapılan bağışlar Gönül Elleri Çarşısı tarafından eşleştirilerek evlerine teslim edilecek.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın katılımıyla,  bağışların dağıtımın yapıldığı Gönül Elleri Çarşısı’nda ‘Evden Eve İyilik’ projesinin tanıtım toplantısı ise yarın gerçekleşecek. 

Tuzla Belediyesi'nin Ramazan'da uygulayacağı 'Evden Eve İyilik' projesi örnek bir sosyal model olacak ile ilgili etiketler Tuzla Belediye şadi yazıcı yardım evden eve iyilik
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.