Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'nın kar paylaşımı güldürdü

Türkiye'yi etkisi altına alan kar yağışı, İstanbul'da da kendini gösterdi. Megakentin büyük bölümünde etkili olan kar yağışıyla ilgili bir video yayınlayan Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, takipçilerini güldürdü. Seyir halindeki aracın üzerine yapılan kardan adama atıfta bulunan Yazıcı, "Tuzla'da beklenen kar geldi hatta geçiyor." dedi.

Meteoroloji, AKOM ve AFAD'ın günlerdir yaptığı uyarıların ardından beklenen kar yağışı İstanbul'da başladı. Dün başlayan kar yağışı, aralıklarla sabaha kadar sürdü. Kentin pek çok noktası beyaza büründü.

ARACIN ÜZERİNE KARDAN ADAM YAPMIŞLAR

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'nın kar yağışıyla ilgili yaptığı paylaşım ise sosyal medyada gündem oldu. Üzerinde iki kardan adamın bulunduğu seyir halindeki bir aracın videosunu paylaşan Yazıcı, "Tuzla'da beklenen kar geldi hatta geçiyor." ifadelerini kullandı. Başkan Yazıcı'nın paylaşımı kısa sürede sosyal medyada ilgi gördü.

5 GÜN DAHA DEVAM EDECEK

Meteorolojiden alınan bilgiye göre de kar yağışının sabah saatlerinde itibaren belirli aralıklarla kent genelinde etkisini göstereceği öğrenildi. İstanbul'da etkili olan kar yağışı, 5 gün daha sürecek.

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'nın kar paylaşımı güldürdü ile ilgili etiketler İstanbul kar yağışı tuzla belediye başkanı şadi yazıcı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.