Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'dan tatlı atışmalara devam: Onların yerine bizimkileri mi düşünüyorsun?

Geçtiğimiz yıl pistin kaygan oluğunu söyleyerek eleştiride bulunan Dünya Şampiyonu Lewis Hamilton'a Tuzla Belediyesi'ne ait yol süpürme aracını paylaşarak 'Bak işine kardeşim' diyen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'dan bir gülümseten atışma daha geldi. Başkan Yazıcı Formula 1'in son şampiyon takımı Mercedes'in yol süpürme araçlı gönderisine 'Hey Toto! Önümüzdeki sene için Russel ve Hamilton'ın yerine bizim çocukları mı düşünüyorsun' yazdı.

İstanbul'un ev sahipliği yaptığı Formula 1'in antrenman seansında etkili olan yağmuru kurutmak için piste çıkan Tuzla Belediyesi'ne ait araçlar bu sene de gündem oldu.

PİST ÜZERİNDE OLUŞAN SU BİRİKİNTİLERİNİ TEMİZLEMEK İÇİN ARAÇLAR PİSTE ÇIKTI

Dünyanın en büyük motor sporları organizasyonu olan Formula 1'de heyecan, Türkiye Grand Prix'nde yaşanıyor. Bugün pilotlar sıralama turları öncesinde antrenman seansını gerçekleştirdiler. Bu sırada etkili olan yağış nedeniyle pist üzerinde oluşturduğu su birikintilerini temizlemek için Tuzla Belediyesi Yol Süpürme Araçları piste çıktı.

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'dan tatlı atışmalara devam: Onların yerine bizimkileri mi düşünüyorsun?


MERCEDES, BELEDİYENİN ARAÇLARI İLE ETKİLİ OLAMAYAN ŞOFÖRLERE GÖNDERME YAPTI

Geçen sene de tüm dünyanın gündemine giren araçlar, bu sene de konuşulmaya başlandı. Formula 1'in son şampiyon takımı Mercedes'in antrenman seansında etkili olamayan Hamilton ve Bottas için Tuzla Belediyesi'nin Yol Süpürme Araçları'nın görselini kullanması sosyal medyada çok konuşuldu.

"ÖNÜMÜZDEKİ SENE ONLARIN YERİNE BİZİMKİLERİ Mİ DÜŞÜNÜYORSUN?"

Başkan Yazıcı da Mercedes takımının Ceo'su Toto Wolff'e seslenerek; "Hey Toto! Önümüzdeki sene için Russel ve Hamilton'ın yerine bizim çocukları mı düşünüyorsun" dedi. Başkan Yazıcı'nın bu paylaşımı sosyal medyada birçok kullanıcı tarafından paylaşıldı.

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'dan tatlı atışmalara devam: Onların yerine bizimkileri mi düşünüyorsun? - Resim : 2

 

GEÇEN SENE DE DÜNYA ŞAMPİYONU İLE ATIŞMIŞTI

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, 2020 yılındaki yarışta pistin kaygan olduğunu söyleyerek eleştiren Dünya Şampiyonu Lewis Hamilton’a, Formula 1 organizasyonunun resmi hesabından paylaşılan Tuzla Belediyesi'ne ait yol süpürme aracının görseliyle birlikte, 'Bak işine kardeşim' yanıtını vermişti.

 

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'dan tatlı atışmalara devam: Onların yerine bizimkileri mi düşünüyorsun? ile ilgili etiketler Tuzla Belediye Mercedes şadi yazıcı yarış
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.