Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'dan Tanju Özcan'a insanlık dersi!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın katıldığı programda kendisinden yardım isteyen başörtülü bir kadınla ilgili alay ederek yaptığı skandal konuşmaya tepkiler dinmiyor. Özcan'a bir tepki de Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’dan geldi. Başkan Yazıcı, "İlçemdeki istisnasız her vatandaşımız başımızın tacıdır. Talepleri bizim için talimattır. Hiçbir talep önemsiz değildir, hele ki komik hiç değildir" dedi.

Sığınmacılar ile ilgili yaptığı açıklamalar ile gündeme gelen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, tepki çeken yeni açıklamalarda bulundu. Tanju Özcan'ın sosyal medya platformu Youtube üzerinden katıldığı bir programda çocuğu olmayan türbanlı bir kadınla ilgili yaşadıklarını anlatması büyük tepki çekti.

"HER VATANDAŞIMIZ BAŞIMIZIN TACIDIR"

Özcan'a bir tepki de Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'dan geldi. Başkan Yazıcı, sosyal medya platformu Twitter üzerinden insanlık dersi gibi bir açıklama paylaştı. Başkan Yazıcı, "Merhaba. Ben Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı. İlçemdeki istisnasız her vatandaşımız başımızın tacıdır. Talepleri bizim için talimattır. Hiçbir talep önemsiz değildir, hele ki komik hiç değildir. Saygılarımla. İyi akşamlar" dedi.

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'dan Tanju Özcan'a insanlık dersi! ile ilgili etiketler Bolu Bolu Belediye Başkanı şadi yazıcı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.