Tüylerinizi ürperten Netflix dizisi... Wednesday konusu ve oyuncu kadrosu nedir?

Tüylerimizi ürpertecek yeni dizi Wednesday, konusu ve oyuncu kadrosu ile izleyicilere korku dolu anlar yaşatıyor. Netflix'in yeni yapımı olan yeni dizi 23 Kasım 2022 tarihi itibari ile izleyicilerle buluşmuştu.

Korku severlerinin listesine yeni bir dizi Netflix'ten geldi. 23 Kasım 2022 tarihinde izleyicilerle buluşan Wednesday büyük bir merakla bekleniyordu. Yönetmenliğini korku filmlerinden bilinen Tim Burton tarafından ele alınıyor.

Tüylerinizi ürperten Netflix dizisi... Wednesday konusu ve oyuncu kadrosu nedir?

KONUSU NEDİR?

Zeki, alaycı ve azıcık içi geçmiş bir kız olan Wednesday Addams, Nevermore Akademisinde yeni dostlar ve düşmanlar edinirken art arda gerçekleşen cinayetleri araştırır. Berbat bir şaka yüzünden okuldan atılan Wednesday, anne babasının birbirlerine aşık olduğu Newmore Akademisine gönderilir ve cinayetler böyle başlar.

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

-Jenna Ortega

-Christina Ricci

-Catherine Zeta-Jones

-Luis Guzmán

-Gwendoline Christie

-Isaac Ordonez

-Emma Myers

-George Burcea

Tüylerinizi ürperten Netflix dizisi... Wednesday konusu ve oyuncu kadrosu nedir? ile ilgili etiketler Netflix Wednesday Addams Wednesday
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.