Tuvana Türkay'ın korku dolu anları! Köpeğinin peşinden denize atladı

Oyuncu ve şarkıcı Tuvana Türkay (32) 4 gün önce köpeği Yogi nedeniyle zor anlar yaşadı. Yeniköy sahilde yürüyüş yaptığı üç aylık yavru köpeği Yogi denize düşünce Tuvana Türkay da köpeğinin peşinden denize atladı.

Didem Sarı ile 12 yıllık evliliğini geçtiğimiz yıl Mayıs ayında sonlandıran iş adamı İzzet Antebi ile ilişkisi dolu dizgin devam eden Tuvana Türkay köpeği Yogi nedeniyle korku dolu anlar yaşadı.

YÜRÜYÜŞ YAPARKEN KÖPEĞİ DENİZE DÜŞTÜ

Tuvana Türkay ile sevgilisi iş insanı İzzet Antebi geçtiğimiz günlerde 3 aylık bir köpek sahiplenmişti. 4 gün önce Yeniköy sahilde yürüyüş yaparken Yogi denize düştü. Çok geçmeden durumu fark eden Tuvana Türkay ise hemen Yogi'nin peşinden denize atladı.

Talihsiz kaza sonrası Posta'ya konuşan ünlü oyuncu olayla ilgili şunları söyledi: "4 gün önce oldu, ben de korkunç hasta oldum. Yeniköy'de oldu Allah'tan da çok fazla uzaklaşmadan gördüm."

 

Tuvana Türkay'ın korku dolu anları! Köpeğinin peşinden denize atladı ile ilgili etiketler Tuvana Türkay
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.