Tuvana Türkay'ın eski aşkı, Alper Potuk'un arkadaşı çıktı!

Tuvana Türkay'ın, sevgili Alper Potuk'un arkadaşıyla da bir zamanlar aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Posta Gazetesi'nin haberine göre,

"Aşkın dini, dili, ırkı, yaşı, milliyeti yoktur" derler. Arkadaşının aşkıyla aşk yaşamak da buna dahil olabilir mi sizce? Ya da siz hiç arkadaşınızın eski aşkıyla aşk yaşadınız mı? Magazin dünyasına şöyle bir baktık. Yakın arkadaşının eski sevgilisiyle birlikte olan ünlü o kadar çok ki! Konu aşk olunca akan sular duruyor gerçekten. Bunun en son örneğini ise Tuvana Türkay bize gösterdi.

8473880

Oyuncu Tuvana Türkay, 1 yıldır Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk ile aşk yaşıyor. Tuvana Türkay'ın Alper Potuk'tan önce futbolcu Sercan Yıldırım ile birlikte olduğu ortaya çıktı.

Bursaspor'da oynayan Sercan Yıldırım ile Alper Potuk'un yakın arkadaş olduğu, bu ilişki sonrası arkadaşlıklarına son verdiği söyleniyor.

Tuvana Türkay'ın eski aşkı, Alper Potuk'un arkadaşı çıktı! ile ilgili etiketler Tuvana Türkay Alper Potuk Bursaspor sercan yıldırım fenerbahçeli
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.