Tuvana Türkay ve Alper Potuk'tan müjdeli haber!

Fenerbahçeli Alper Potuk ile oyuncu sevgilisi Tuvana Türkay’ın ilişkisi adım adım evliliğe gidiyor.

HT Magazin'den Serkan Öztürk'ün haberine göre, yaklaşık 1 yıldır birlikte olan Alper Potuk ile oyuncu sevgilisi Tuvana Türkay, geçtiğimiz günlerde ilk ciddi adımı attı.

Fenerbahçe'nin ünlü futbolcusu Alper Potuk ile güzel dizi oyuncusu Tuvana Türkay evlilik kararı aldılar. Yaklaşık 1 aydan beri birlikte olan çiftin dünya evine girmek için hazırlıklara başladı.

1698447_e4c2096abfc8292c64af06c42d3c5f6a_640x640

1 aydır sevgili olan ve beraberlikleri sürekli dillerde olan Alper ile Tuvana çifti dünya evine girmek için ilk adımlarını atmaya karar verdiler. Aileler arasında bir yemek tertip eden çift, bu yemekte evlilik kararı aldıkları ve en kısa zamanda bunu hayata geçirecekleri belirtildi.

Posta Gazetesi'nin haberine göre; yaklaşık bir yıldır Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk (26) ile aşk yaşayan Tuvana Türkay’ın (27), eski sevgilisi Bursasporlu Sercan Yıldırım ile çekilmiş fotoğrafları gerginliğe neden olmuştu. Eski aşk görüntülerini sildirmek isteyen oyuncu, Google’a başvurmuştu.

Tuvana Türkay ve Alper Potuk'tan müjdeli haber! ile ilgili etiketler Tuvana Türkay Alper Potuk estetik Instagram evlilik Fenerbahçe kız isteme
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.