Tuvana Türkay ile aşk yaşayan İzzet Antebi darp edildi

12 yıllık evliliğini bitirdikten sonra ünlü manken Tuvana Türkay'la aşk yaşamaya başlayan iş adamı İzzet Antebi'nin İstinye'deki bir restoran çıkışında darbedildiği ortaya çıktı. 30 Haziran tarihinde gerçekleşen olayda, aldığı darbeler sonrası zor anlar yaşayan İzzet Antebi, şikayetçi oldu.

Ünlü işadamı Moris Antebi'nin oğlu ve iş adamı İzzet Antebi, 2009 yılında evlendiği Didem Sarı'yla 12 yıllık evliliğini geçtiğimiz aylarda sonlandırmıştı. İki çocuk babası İzzet Antebi ve Didem Sarı çiftinin çocuklarının velayetleri Didem Sarı'ya verilmişti.

Tuvana Türkay ile aşk yaşayan İzzet Antebi darp edildi


Şimdilerde Tuvana Türkay'la birliktelik yaşayan Antebi, 30 Haziran günü İstinye'deki lüks bir mekandan çıkarken darp edildi. İddiaya göre restorandan çıkış yaptığı sırada kapıda erkek bir şahıs, genç adama doğru bağırmaya ve koşmaya başladı. Şahısla karşı karşıya kalan iş adamı, aniden saldırıya uğradı.

Tuvana Türkay ile aşk yaşayan İzzet Antebi darp edildi - Resim : 2


MEKANIN GÜVENLİĞİ ARAYA GİRDİ

Antebi, genç adamdan aldığı yumruk ve tekme darbeleri sonrası mekan güvenliği sayesinde kurtuldu. Yine iddiaya göre iş adamını darp eden şahıs, 'İzzet gel buraya' diyerek hakaretlere maruz kaldı.

ESKİ EŞİNİN YAPTIRDIĞINI İDDİA ETTİ

 Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman Demir'in haberine göre; İş adamı eski eşinin sevgilisi tarafından darp edildiğini ileri sürerek olayla ilgili şikayetçi oldu. Savcılığa verdiği şikayet dilekçesinde eski eşi Didem Sarı'nın kendisine yönelik sosyal medya üzerinden son dönemde hakaret içerikli ve kışkırtıcı mesajlar paylaştığın ileri sürdü.

Eski eşinde kendisinin dövmesinin bulunması nedeniyle yeni sevgilisinin bu durumu hazmedemeyerek kendisine saldırdığını ileri sürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

 

Tuvana Türkay ile aşk yaşayan İzzet Antebi darp edildi ile ilgili etiketler Tuvana Türkay boşanma Darp İzzet Antebi didem sarı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.