Tutunamayanlar konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir?

Tutunamayanlar konusu nedir? TRT 1 ekranlarında Tutunamayanlar dizisi yayın hayatına başladı. İlk bölümü ile adından söz ettiren yapım salı akşamları izleyicilerle buluşuyor. Peki Tutunamayanlar oyuncuları kimlerdir? Detaylar haberimizde...

Tutunamayanlar konusu nedir? Hem oyuncu kadrosu hem de hikayesi ile konuşulan Tutunamayanlar dizisi ilk bölümü ile izleyicilerle buluştu. İkinci bölümü 14 Ocak'ta yayınlanacak dizi TRT'de yayınlanıyor.

TUTUNAMAYANLAR DİZİSİ BAŞROL OYUNCULARI

Doğu Demirkol (Tarık)

Ecem Çeşmioğlu (İrem)

Zafer Algöz (İlhan)

Yeliz Kuvancı (Ayşe)

Şinasi Yurtsever (Hicabi)

Barış Yıldız (Şair Lütfü)

Tutunamayanlar konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir?

TUTUNAMAYANLAR KONUSU NEDİR?
Hayatı boyunca hiç çalışmamış ve çalışmaya da niyeti olmayan Tarık (Doğu Demirkol) gittiği bir iş görüşmesinde, çok zenginken babasının işlerinin kötü gitmesi nedeniyle her şeyini kaybeden İrem'e (Ece Çeşmioğlu) aşık olur. Gidecek yeri olmayan İrem, Tarık'ın davetiyle yaşadığı mahalleye gelir ve mahalledeki kitap kafede çalışmaya başlar. İrem'in hayali başarılı olmak, kendi işini kurmak ve bir gün tekrar eski günlerine dönebilmektir. İrem'i etkilemenin yolunun iş kurmaktan geçtiğini gören Tarık ise bir gün bağnaz ve vizyonsuz İlham Perisi İlhan'la (Zafer Algöz) karşılaşır. İlham Perisi’nin verdiği fikirlerle hepsi başarısız olacak olan birbirinden eğlenceli iş girişimlerine atılır.

 ECE ÇEŞMİOĞLU KİMDİR?

Ece Çeşmioğlu, 26 Kasım 1990 yılında İstanbul'da doğmuştur ve İstanbulludur. Çocukluk hayali olan Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olan güzel oyuncu, 2002 yılında “Çocuklar Duymasın” dizisiyle oyunculuk hayatına adım attı, 2006 yılında “İki Aile” dizisindeki Ceren rolüyle geniş kitleler tarafından tanınmaya başladı. Ece Çeşmioğlu ardından, “Firar”, “Öyle Bir Geçer Zaman ki”, “Yazın Öyküsü”, “Kalbim Yangın Yeri” ve “Muhteşem Yüzyıl Kösem” dizilerindeki performansıyla dikkatleri üzerine çekti. 2017 yılında “Yüz Yüze” dizisinde Zeynep karakterini canlandıran Çeşmioğlu, son olarak “Yuvamdaki Düşman” dizisinde Ceren karakterine hayat vermişti.

“İçim dışım birdir aslında. Oynamam. Doğalım. Bu rol yaparken de yakalamaya çalıştığım bir durum. Doğallık ve samimiyet… Neysem, o olmak. Fazlası değil” sözleri ile kendini tanımlayan 28 yaşındaki Ece Çeşmioğlu, 1.63 metre boyunda, 52 kilo ve Yay burcudur.

Ece Çeşmioğlu'nun rol aldığı diziler:

Tutunamayanlar / İrem – 2020
Yuvamdaki Düşman / Ceren – 2018
Yüz Yüze / Zeynep – 2017
Muhteşem Yüzyıl: Kösem / Atike Sultan – 2016
Kalbim Yangın Yeri / Sevda Günsoy – 2016
Yaz’ın Öyküsü / Yaz – 2015
Öyle Bir Geçer Zaman ki / Ayça – 2012 – 2013
Firar / Bahar – 2011 – 2012
Eyvah Halam / Asya – 2008
İki Aile / Ceren Karaman – 2006 – 2008
Gümüş / Hilal – 2005
Nehir – 2005
Çocuğun Var Derdin Var – 2004

Rol aldığı filmler:

Başlangıç – 2011
Ev – 2009
Kuş – 2015
Çocuklar Duymasın – 2002

Doğu Demirkol ve Ece Çeşmioğlu’nun başrollerini paylaştığı dizide, usta oyuncu Zafer Algöz’ün yanı sıra Şinasi Yurtsever, Asuman Dabak, Bora Akkaş, Hande Katipoğlu, Barış Yıldız, Yeliz Kuvancı, Bülent Çolak gibi iddialı isimler yer alıyor.

Tutunamayanlar konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler TRT Doğu Demirkol Zafer Algöz Tutunamayanlar
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.