Tutunamayanlar kadrosuna sürpriz isim

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Tutunamayanlar'ın yeni bölümünde sürpriz bir oyuncu yer alacak. Ünlü YouTuber Atakan Özyurt, Keloğlan karakterine hayat verecek.

TRT 1'de salı akşamları ekranlara gelen Tutunamayanlar dizisine bir isim daha dahil oldu. Sosyal medyada milyonlarca takipçisi olan ünlü YouTuber Atakan Özyurt Tutunamayanlar'ın kadrosuna katıldı.

Kafalar Karışık isimli sinema filminde de başrol oynayan Atakan Özyurt dizide Keloğlan karakterini canlandıracak.

Tutunamayanlar kadrosuna sürpriz isim

Tarık, ilham perisi İlhan ve Lütfü'nün yanına artık Keloğlan da katılıyor. Mahalleye yerleşen Keloğlan, kafede çalışan Eylem'e ise aşık oluyor.

 ATAKAN ÖZYURT KİMDİR?

Atakan Özyurt, 1993 yılında Ordu'da doğmuştur. Eğitimini Arel Üniversitesi Tıbbi Labaratuar Bölümü'nde tamamlamıştır. Çektiği Vine'larla tanınan Fatih Yasin ile tanışan Atakan Özyurt ve daha sonra birlikte çektikleri vine ile fenomen olma yolunda ilk adımı atmışlardır. Daha sonra Bilal Hancı ile tanışarak sosyal medyada paylaştıkları videolar sonrasında Youtube'da Kafalar kanalını açarak çok sevilen fenomenler arasında yer almışlardır.

 

Tutunamayanlar kadrosuna sürpriz isim ile ilgili etiketler Atakan Özyurt YouTuber TRT 1 Tutunamayanlar
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.