Tutunamayanlar dizisi hangi gün? Saat kaçta yayınlanacak?

TRT ekranlarının yeni dizisi Tutunamayanlar izleyiciler tarafından büyük rağbet görmeye devam ediyor. Dizinin 2. bölümünün ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. Dizinin yönetmen koltuğunda Osman Nail Doğan oturuyor. Peki, Tutunamayanlar dizisi hangi gün? Saat kaçta yayınlanacak? Detaylar haberimizde..

Başarılı oyuncu kadrosu ile dikkatlerini üzerine çeken Tutunamayanlar dizisi TRT ekranlarında geçtiğimiz hafta başladı. Dizinin 2. bölüm fragramı yayınlandı. Dizinin hangi gün olduğunu ve kaçta başlayacağını merak edenler arama motorlarından araştırma yapmaya devam ediyor. Peki, Tutunamayanlar dizisi hangi gün? Saat kaçta yayınlanacak? Detaylar haberimizde...

Tutunamayanlar dizisi hangi gün? Saat kaçta yayınlanacak?

TUTUNAMAYANLAR DİZİSİ HANGİ GÜN?

Tutunamayanlar dizisi her hafta Salı günü TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşacak. Tutunamayanlar dizisinin 14 Ocak Salı ekrana gelecek olan 2. bölüm fragmanı da TRT tarafından yayınlandı.

SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Tutunamayanlar dizisi TRT1 ekranlarında saat 20.00'da yayınlanacaktır.

TUTANAMAYANLAR DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Hayatı boyunca hiç çalışmamış ve çalışmaya da niyeti olmayan Tarık (Doğu Demirkol) gittiği bir iş görüşmesinde, çok zenginken babasının işlerinin kötü gitmesi nedeniyle her şeyini kaybeden İrem'e (Ece Çeşmioğlu) aşık olur. Gidecek yeri olmayan İrem, Tarık'ın davetiyle yaşadığı mahalleye gelir ve mahalledeki kitap kafede çalışmaya başlar. İrem'in hayali başarılı olmak, kendi işini kurmak ve bir gün tekrar eski günlerine dönebilmektir. İrem'i etkilemenin yolunun iş kurmaktan geçtiğini gören Tarık ise bir gün bağnaz ve vizyonsuz İlham Perisi İlhan'la (Zafer Algöz) karşılaşır. İlham Perisi’nin verdiği fikirlerle hepsi başarısız olacak olan birbirinden eğlenceli iş girişimlerine atılır.

TUTUNAMAYANLAR DİZİSİNİN BAŞROL OYUNCULARI KİMLERDİR?

Doğu Demirkol (Tarık)

Ecem Çeşmioğlu (İrem)

Zafer Algöz (İlhan)

Yeliz Kuvancı (Ayşe)

Şinasi Yurtsever (Hicabi)

Barış Yıldız (Şair Lütfü)

DOĞU DEMİRKOL KİMDİR?

Doğu Demirkol olan oyuncu 6 Eylül 1985 tarihinde dünyaya geldi. Başarılı bir cerrah baba ile ev hanımı bir annenin oğlu olan Doğu Demirkol, lisans eğitimini bilgisayar mühendisliği bölümünde tamamladı. İlk olarak Youtube üzerinden paylaştığı videolarla dikkat çekti. Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu üstlendiği Yetenek Sizsiniz yarışmasına katılmasına rağmen finale gitmeyi başaramadı.

BKM Sahne'sinde yer alarak Açık Mikrofon isimli programda gösterisini sergiledi. Seyirciler tarafından beğenilen performans, Youtube üzerinde de yoğun ilgi gördü. Ali Atay imzalı Ölümlü Dünya'daki performansıyla adından söz ettirdi. Ahmet Mümtaz Taylan, İrem Sak ve Sarp Apak gibi tanınmış oyuncuların başrollerini paylaştığı filmde Zafer karakterine hayat verdi.

Doğu Demirkol, yönetmenliği Nuri Bilge Ceylan tarafından üstlenilen bir sanat filmi olan Ahlat Ağacı'nda Sinan karakterini canlandırdı.

Tutunamayanlar dizisi hangi gün? Saat kaçta yayınlanacak? ile ilgili etiketler TRT 1 2020 Doğu Demirkol Ece Çeşmioğlu trt1 dizi fragmanları şinasi yurtsever Zafer Algöz
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.