Tutuklu Ramazan Akyürek'ten Celalettin Cerrah'a şok suçlama!

Eski İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek, eski istanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah'ın "ses getirecek eylem" konulu yazının imhasını istediğini öne sürdü

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin davanın tutuklu sanıklarından dönemin İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek, eski İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah ile ilgili olarak şok bir iddiada bulundu.

Cinayetten sonra kendisini arayan Cerrah'ın, Trabzon emniyetinden İstanbul'a 17 Şubat 2006'da gönderilen "ses getirecek eylem" konulu yazının imhasını istediğini öne sürdü.

Bunun üzerine söz alan Cerrah, "45 yıllık devlet memuruyum. Benim böyle bir şey yapmam mümkün değildir. Mantık dışıdır. 2 senedir tutuklu psikolojisi bozulmuş olabilir. Kendisini şikayet edeceğim suç duyurusunda bulunacağım. Akıl sağlığının tespitini istiyorum" dedi.

Tutuklu Ramazan Akyürek'ten Celalettin Cerrah'a şok suçlama! ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.