TÜSİAD Başkanı tartışılan sözlerine açıklama getirdi

TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik referandumla ilgili tepki çeken sözlerinin ardından bir açıklama daha yaptı.

TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik referandumla ilgili tepki çeken sözlerinin ardından bir açıklama daha yaptı.

TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik canlı yayında şunları söyledi: Seçim güvenliği demokrasinin olmazsa olmaz bir koşulu. Türkiye’nin seçim güvenliği konusunda karnesi 100 üzerinden 100 neredeyse. Bizde bunun tartışıldığı farklı bir dönem neredeyse olmadı. YSK’nın yapılan sonuç değil işin yöntemi itibariyle çözümlenmesi itibariyle yapılan tartışmalardan duyduğumuz üzüntüyü dile getirdik.

TÜSİAD Başkanı daha önceki açıklamasında seçim sonuçlarını eleştirmek gibi bir tutum içine girmediğini vurguladı.

Bilecik hafta içinde yaptığı açıklamada referanduma ilişkin ''Bu konuda karnemiz son derece iyiydi, tarihimizin en önemli seçimlerinden birinin zedelenmesi maalesef üzücü oldu. Üzerinde oluşan şüphe, seçim sonuçlarından bile önemli olacak. Maalesef böyle bir mirasa sahip olduk" ifadelerini kullanmıştı.

TÜSİAD Başkanı tartışılan sözlerine açıklama getirdi ile ilgili etiketler TÜSİAD erol bilecik
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.