TÜSİAD Başkanı Orhan Turan'dan İzmir'de ilginç ziyaret!

TÜSİAD Başkanı Orhan Turan'ın İzmir'de dikkat çeken bir görüşme yaptığı ortaya çıktı. Turan'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kadın gazeteci Ezelhan Üstünkaya'ya saldırdığı için görevden aldığı CHP Gençlik Kolları eski Başkanı İrfan İnanç Yıldız'ın ofisine gittiği öğrenildi. İş ve siyaset dünyasında da çok konuşulan ziyareti, Yıldız sosyal medya hesabından duyurdu.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

İş ve siyaset çevreleri, TÜSİAD Başkanı Orhan Turan'ın İzmir'de yaptığı görüşmeyi konuşuyor.

TÜSİAD BAŞKANI TURAN OFİSİN DE YILDIZ'I ZİYARET ETTİ

Türk Sanayi ve İş İnsanları Derneği'nin (TÜSİAD) 52. Olağan Genel Kurulu'nda başkan seçilen Orhan Turan, kadın gazeteciye saldırdığı için görevden alınan CHP Gençlik Kolları eski başkanı İrfan İnanç Yıldız'ı, İzmir'de bulunan ofisinde ziyaret ettiği ortaya çıktı.

DİKKAT ÇEKEN ZİYARETİ YILDIZ SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Ankara siyaset ve İstanbul iş çevreleri kulislerinde çok konuşulan ziyareti, İrfan İnanç Yıldız, "TÜSİAD Başkanımız Sn. Orhan Turan, Matesis Mühendislik'i ziyaret ederek bizleri onurlandırdı. Bir dizi programlar çerçevesinde İzmir'de bulunan ve aynı zamanda meslektaş olduğumuz Turan ile sektörümüz ve Türkiye ekonomisi hakkında keyifli bir sohbet gerçekleştirdik." mesajı ile kendi sosyal medya hesabından duyurdu.

KILIÇDAROĞLU ATADI, YİNE KILIÇDAROĞLU GÖREVDEN ALDI!

İzmir'de mekanik mühendislik üzerine ofisi bulunduğu ifade edilen İrfan İnanç Yıldız'ı, Kemal Kılıçdaroğlu genel başkan seçildikten sonra, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun tavsiyesi üzerine, CHP Gençlik Kolları başkanı olarak atamıştı. İzmir'den Ankara'ya giden Yıldız, CHP Gençlik Kolları Başkanı olarak görev yapmaya başlamıştı.

YILDIZ, KADIN GAZETECİ ÜSTÜNKAYA'YA SERT TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Bugün Gazetesi CHP muhabiri Ezelhan Üstünkaya, CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız ile sosyal medyada yer alan iddiaları haber yapmıştı. Üstünkaya, haberini yaparken de Yıldız ile görüşmüş ve kendisinin "İddialar doğru değil" açıklamasını da haberine koymuştu.

MECLİSTE TUTANAK TUTULMUŞTU

CHP Gençlik Kolları Başkanı İrfan İnanç Yıldız, haberin Bugün Gazetesi'nde yayınlanmasının ardından muhabiri telefonla arayarak buluşmak istemişti. Yanına CHP İstanbul Milletvekili Faik Tunay'ın danışmanı Yavuz Demir'i de alan Yıldız, Üstünkaya'nın Meclis Basın Koridorundaki bürosuna giderek, burada hem Yıldız hem de Demir, bayan gazeteci Ezelhan Üstünkaya'ya sert sözlerle tepki göstermiş ve sözlü saldırıda bulunmuştu. Tepkisini giderek sertleştiren Yıldız ve Demir, gazeteci Üstünkaya'nın üzerine yürüdüğü, olay o sıralarda basın toplantısını takip eden gazeteciler tarafından da farkedilmiş ve Üstünkaya olası fiili saldırıdan kurtarılmıştı. Olayın ardından Meclis'te görevli polisler tarafından olayla ilgili tutanak tutulmuştu.

KILIÇDAROĞLU, GAZETECİ ÜSTÜNKAYA'DAN ÖZÜR DİLEMİŞTİ!

CHP Gençlik Kolu Başkanı Yıldız'ın davranışının ardından Kılıçdaroğlu, gazeteci Ezelhan Üstünkaya'yı arayıp özür dilemiş ve gereğini yapacağını söylemişti. Bu görüşmeden kısa süre sonra hem CHP Gençlik Kolları Başkanı İrfan İnanç Yıldız, hem de milletvekili Tunay'ın danışmanı Yavuz Demir görevlerinden alınmıştı.

CHP KULİSLERİ TURAN'IN ZİYARETİNDEN RAHATSIZ MI?

TÜSİAD Başkanı Turan'ın İzmir'de İrfan İnanç Yıldız'ı ziyaretinin özellikle CHP Genel Merkezi'nde iyi karşılanmadığı ifade edildi. SuperHaber'in elde ettiği bilgilere göre, kulislerde, Orhan'ın ziyareti sonrası, "CHP gençlik kolları yöneticiliği geçmişi, girişimcilik bilgisi mi kazandırdı?","Yoksa girişimcilik denilen İzmir'de CHPli belediyelerde sorun çözme becerisi mi?","TÜSİAD Başkanı, neden Yıldız'ın ayağına gidiyor? Belediyelerde işlerini mi takip ediyor?" şeklinde yakınmalar olduğu iddia edildi.

TÜSİAD Başkanı Orhan Turan'dan İzmir'de ilginç ziyaret! ile ilgili etiketler CHP tüsiad başkanı İrfan İnanç Yıldız
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.