TUSAŞ’tan beğeni toplayan peç kampanyası

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ), 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümü vesilesiyle peç kampanyası başlattı. İsteyenlerin kendi isimlerini yazarak yerli ve milli ürünlerin peçlerini yapabildiği kampanya büyük beğeni topladı.

TUSAŞ, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümünde, canları ve kanları ile bu kutsal vatanı bizlere emanet eden şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin aziz hatırasını bir kez daha saygı ile yâd etti.

'Gücümüz Mirasımız' sloganı ile yeni bir dijital kampanyaya imza atan TUSAŞ, www.gucumuzmirasimiz.com web adresine giren ziyaretçilerine TUSAŞ’ın yerli, milli ve özgün ürünleri ile ziyaretçilerin adlarının yazılı olduğu bir “dijital peç” oluşturulmalarına imkân verecek yeni bir site tasarladı.

TUSAŞ’tan beğeni toplayan peç kampanyası

Türkiye’nin yeni nesil havacılık geleceğini inşa eden TUSAŞ, dijital ve yenilikçi uygulamalarından birini daha dijital envanterine ekledi. 18 Mart anısına oluşturulabilecek olan dijital peç bilgisayarlara indirilebilecek ve sosyal medya siteleri üzerinden de paylaşılabilecek.

Vatan savunmasında şehit düşen ecdadın bıraktığı mirası “Gücümüz Mirasımız” sloganı ile bir kez daha yüreklere kazımayı hedefleyen TUSAŞ, oluşturduğu dijital peç kampanyası ile yerli ve milli duruşunu ve Türkiye’nin gücünü dünyaya bir kez daha duyurmayı hedefliyor.

 

TUSAŞ’tan beğeni toplayan peç kampanyası ile ilgili etiketler TUSAŞ Kampanya peç internet sitesi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.