Turşu bidonu almak için indiği bodrumda komşusunun cesedini buldu

Düzce’de kendisinden yaklaşık 15 gündür haber alınamayan ve yakınları tarafından aranan şahıs, annesine ait evin bodrumuna turşu bidonu almaya inen komşusu tarafından ölü olarak bulundu.

Olay, öğle saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Beyciler Mahallesi'nde bulunan Çavuşlar TOKİ’de oturan 45 yaşındaki İbrahim Kuvancak, kısa süre önce eşi tarafından terk edildi.

KOMŞUSUNUN CANSIZ BEDENİ İLE KARŞILAŞTI

Bunalıma giren ve yaklaşık 15 gündür yakınlarının haber alamadığı Kavuncak, annesine ait evin bulunduğu binanın bodrumunda komşuları tarafından ölü bulundu. Bodrum katından turşu bidonu almaya giden komşuları, Kuvancak’ın cansız bedeni ile karşılaşınca durumu polis ekiplerin bildirdi.

Turşu bidonu almak için indiği bodrumda komşusunun cesedini buldu

İNTİHAR ETTİĞİ BELİRLENDİ

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerince yapılan incelemenin ardından intihar ettiği belirlenen Kuvancak'ın cesedi, detaylı inceleme için adli tıp morguna kaldırıldı.

Turşu bidonu almak için indiği bodrumda komşusunun cesedini buldu - Resim : 2

Turşu bidonu almak için indiği bodrumda komşusunun cesedini buldu ile ilgili etiketler Düzce Ceset

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.