TÜRSAB başkan adayı Bağlıkaya'dan KGF atağı!

Küçük ve orta ölçekli turizm acenteleri Kredi Garanti Fonu tarafından verilen kredilere ulaşmakta büyük güçlük çekiyor. TÜRSAB Başkan adayı Firuz Bağlıkaya, KGF konusunda bugün önemli bir girişimde bulundu. KGF Genel Müdürü İsmet Gergerli ile Ankara'da bir araya gelip, küçük ve orta ölçekli acentelerin KGF tarafından desteklenmesini talep etti.

TÜRSAB Başkan adayı Firuz Bağlıkaya, Kredi Garanti Fonu (KGF) tarafından sağlanan kredilere küçük ve orta ölçekli seyahat acentelerinin ulaşmakta yaşadığı zorlukları görüşmek üzere KGF Genel Müdürü İsmet Gergerli ile Ankara'da bir araya geldi.

Görüşmede, Bağlıkaya küçük ve orta ölçekli seyahat acentelerinin teminatsız KGF destekli kredi kullanımı konusunda özellikle desteklenmesini talep etti.

KGF Genel Müdürü İsmet Gergerli de, "Seyahat acenteciliği sektörünün Türk turizmine büyük katkıları var. Sektörün gelişmesi ve nefes alabilmesi için özellikle küçük ve orta ölçekli işletmelerin desteklenmesi gerekiyor. Bu bağlamda birlikte çalışarak tüm sorunlara çözüm bulmaktan mutluluk duyarız" dedi.

Gergerli, her türlü işbirliğini geliştirmeye yönelik projeler yapmaya hazır olduklarını belirtti.

TÜRSAB başkan adayı Bağlıkaya'dan KGF atağı! ile ilgili etiketler TÜRSAB kgf ismet gergerli firuz bağlıkaya turizm acenteleri
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.