Turnuvada kriz! Bir tenisçi daha Covid-19’a yakalandı

Novak Djokovic'in düzenlediği ve sosyal mesafenin unutulduğu Adria Tour'da mücadele eden tenisçilerden Borna Coric koronavirüse yakalandı. Grigor Dimitrov' ardından Coric de Covid-19'a yakalanırken skandal parti yeniden gündeme geldi.

Novak Djokovic’in düzenlediği ve sosyal mesafenin unutulmasıyla gündeme gelen ve yoğun bir şekilde eleştirilen Adria Tour’da mücadele eden dünya 33 numarası Hırvat tenisçi Borna Coric’in Covid-19 testi pozitif çıktı. Turnuvada mücadele eden bir başka isim dünya 19 numarası Grigor Dimitrov da 21 Haziran’da corona virüsüne yakalandığını açıklamıştı.

Turnuvada kriz! Bir tenisçi daha Covid-19’a yakalandı

İptal edilen organizasyon içinde ikinci bir tenisçinin corona virüsü testinin pozitif çıkmasıyla endişeler artarken teste tabi tutulacak Novak Djokovic, Dominic Thiem gibi diğer tenisçilerin de sonuçları merakla bekleniyor.

Turnuvada kriz! Bir tenisçi daha Covid-19’a yakalandı - Resim : 2

Sosyal mesafe kurallarının bir kenara bırakıldığı organizasyon tartışmalara da sebebiyet vermişti. Kortun dışında da corona virüsü önlemleri hiçe sayılırken Belgrad'daki maçlar sonrası verilen partide Dominic Thiem, Alexander Zverev ve Grigor Dimitrov gibi dünya çapındaki tenisçilerin de arasında olduğu sporcular, ne sosyal mesafe kuralına uydu ne de gereken diğer tedbirleri aldı.

 

Turnuvada kriz! Bir tenisçi daha Covid-19’a yakalandı ile ilgili etiketler Tenis novak djokovic Adria Tour novak djokovic
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.