Türkücü Zara göğüs dekoltesini fazla kaçırdı! Kendini böyle sansürledi!

Zara, sosyal medyada verdiği pozlarla gündeme gelmeye devam ediyor. Pandemi döneminde aldığı kilolarından şikayetçi olan ünlü türkücü, dekolteyi fazla kaçırınca çareyi sansürde buldu.

Son zamanlarda yaşadığı sıradışı değişimle gündeme gelen ve takipçilerinin de ilgi odağı olan şarkıcı Zara, estetik operasyonlarla bambaşka biri haline geldi.

Paylaşımlarıyla da sosyal medyada oldukça sık görülen şarkıcı, her fırsatta aldıığ kilolardan şikayt ediyor. Tatil seezonunu da açan Zara dekolteli elbiselerle beğeni yağmuruna tutuluyor.

Son olarak göğüs dekoltesini fazla kaçırınca kendi kendini sansürleyen ve göğüslerine gül koyan sanatçı, takipçilerinin tepkisine neden oldu.

Şarkıcı Zara kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? İşte son hali

Tekne paylaşımlarıyla dikkat çeken Zara, yeni bir paylaşım daha yaptı.

Teknede olan bir karesini paylaşan Zara, dekolte vermemek için göğüs bölgesini gül ile sansürledi. Zara'nın bu hareketine bazı takipçileri "Madem sansürleyeceksin neden paylaşıyorsun" yorumları yaptı.

Türkücü Zara göğüs dekoltesini fazla kaçırdı! Kendini böyle sansürledi! - Resim : 2

 

Türkücü Zara göğüs dekoltesini fazla kaçırdı! Kendini böyle sansürledi! ile ilgili etiketler Şarkıcı Zara dekolte sansür
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.