Türkücü Aydın Aydın arı kostümü giyerek öküzle çift sürdü, hayvanlarla helalleşti!

Ünlü türkücü Aydın Aydın, arı ölümlerine dikkat çekmek amacıyla arı kostümü giyerek hayvanlarla helalleşti. Bugüne kadar trafik, kadına yönelik şiddet, koronavirüs gibi pek çok soruna yönelik çektiği kliplerle gündem olan Aydın Aydın bütün hayvanlarla helalleşmek gerektiğini belirterek, "8 Mayıs dünya helalleşme gününü ilan ediyorum" dedi.

Hakkarili türkücü Aydın Aydın şimdiye kadar doğa katliamı, kadına yönelik şiddet, trafik, çevre, koronavirüs gibi pek çok soruna dikkat çekmek için çektiği kliplerle gündeme geliyor. 

ÖKÜZLE BİRLİKTE ÇİFT SÜRDÜ

Ünlü türkücü Aydın Aydın bu sefer de arı ölümlerine dikkat çekmek için arı kostümü giydi. Hakkari ve Yüksekova ilçesine bağlı bazı köyleri arı kostümü ile gezen ve hayvanları seven Aydın, bir öküzle de çift sürdü. Aydın daha sonra, doğadaki köpek, eşek, tavuk, kaplumbağa, keklik ve balık gibi hayvanlarla helalleşti.

Türkücü Aydın Aydın arı kostümü giyerek öküzle çift sürdü, hayvanlarla helalleşti!

 

"ÖLMEDEN DÜNYADAKİ BÜTÜN CANLILARLA HELALLEŞELİM"

"8 Mayıs dünya helalleşme gününü ilan ediyorum" diyen türkücü Aydın, "Ölmeden dünyadaki bütün canlılarla helalleşelim. Çünkü onların da hakkı var. Biz de suyla, havayla, bitkiyle, toprakla, hayvanlarla helalleştik. Çünkü doğayı biz kirlettik. Hayvana eziyet ettik. Pandemi nedeniyle insanlarla bir araya gelemiyoruz. Ama hayvanlarla çok rahat bir şekilde bir araya geldik, helalleştik. Geçen sene taksim meydanında dünya helalleşme gününde su israfına dikkat çekmek için leğende yıkanmıştım. Bu sene de arı ölümlerine dikkat çekmek için arı kostümünü giydim. Temiz bir dünya için bu görev hepimizin" şeklinde konuştu.

Türkücü Aydın Aydın arı kostümü giyerek öküzle çift sürdü, hayvanlarla helalleşti! - Resim : 3

 

Türkücü Aydın Aydın arı kostümü giyerek öküzle çift sürdü, hayvanlarla helalleşti! ile ilgili etiketler Arı hayvan aydın aydın türkücü aydın arı kostümü helalleşme

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.