TURKOVAC seri üretimde! "Gelecek hafta sonundan itibaren yaygın kullanıma geçmiş olacağız"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, acil kullanım onayı çıkan TURKOVAC hakkında merak edilen detayları açıkladı. Seri üretime geçen TURKOVAC'ın müjdesini veren Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yerli aşının ne zaman kullanılmaya başlayacağını da duyurdu. Bakan Koca, "Gelecek hafta sonundan itibaren, yıl bitmeden başta şehir hastanelerimiz olmak üzere kullanıma geçeceğiz" dedi.

Yerli aşı TURKOVAC'ın seri üretime başlamasına ilişkin detayları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. 

BUGÜN İTİBARİYLE SERİ ÜRETİME GEÇİLDİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın canlı yayında yerli aşı TURKOVAC için acil kullanım onayı verildiğini açıklaması sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan, TURKOVAC'ın seri üretimine bugün itibariyle başlandığını duyurdu.

"KENDİ BİLİM İNSANLARIMIZ TARAFINDAN GELİŞTİRİLMESİ ÇOK ANLAMLI"

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları...

Ülkemizde üretilebilir hale gelmesi çok önemlidir. Kendi bilim insanlarımız ve araştırmacılarımız tarafından geliştirilmesi çok daha anlamlıdır. Yerli aşımızın seri üretime geçişinin mutluluğunu yaşıyoruz.

"AŞI YAPTIRMAYAN VATANDAŞLARIMIZI TURKOVAC AŞISI YAPTIRMAYA DAVET EDİYORUZ"

Böylece vatandaşlarımıza Sinovac ve Biontech aşısının ardından Turkovac'ı da sunabileceğiz. Turkovac'ın üretimiyle birlikte tüm insanlıkla paylaşmaktan memnuniyet duyacağız. Turkovac aşımızın ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa hayırlı olmasını diliyorum.

Aşı yaptırmayan vatandaşlarımızı Turkovac aşısı yaptırmaya davet ediyoruz.

TURKOVAC seri üretimde! "Gelecek hafta sonundan itibaren yaygın kullanıma geçmiş olacağız"

TURKOVAC NE ZAMAN KULLANILMAYA BAŞLANACAK?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Gelecek hafta sonundan itibaren, yıl bitmeden başta şehir hastanelerimiz olmak üzere kullanıma geçeceğiz" dedi.

 

TURKOVAC seri üretimde! "Gelecek hafta sonundan itibaren yaygın kullanıma geçmiş olacağız" ile ilgili etiketler Erdoğan Cumhurbaşkanı Turkovac acil kullanım onayı aşı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.