TURKOVAC ne demek, açılımı nedir?

Yerli aşının adı Turkovac oldu. Erdoğan ilk açıklamasında yerli Kovid-19 aşısının adının "TURKOVAC" olacağını kamuoyu ile paylaştı. Peki, Turkovac ne demek, açılımı nedir?

Yerli Kovid-19 aşısının Faz-3 çalışmaları kapsamında gönüllülerle yürütülen çalışma ve aşılama kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan, çevrim içi katılımıyla Ankara Şehir Hastanesi'nden vatandaşlara seslendi.

Erdoğan konuşmasında, "Üçüncü fazının ilk uygulaması gerçekleştirilen bu aşımızla birlikte Türkiye artık bu hususta yeni bir dönemin kapılarını aralamaktadır. Birkaç hafta içerisinde ülkemizdeki 18 yaş üzeri nüfusun tamamını aşılama kapsamına almış olacağız." İfadelerine yer verildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerli Kovid-19 aşısının adının "TURKOVAC" olduğunu açıklamasından sonra vatandaşlar, Turkovac ne demek ve açılımı nedir sorularına cevap ararken bu konuda sosyal medyada bazı paylaşımlar yapıldı.

TURKOVAC ne demek, açılımı nedir? ile ilgili etiketler Turkovac
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.