TurkNet internet fiyatları 2022! TurkNet zamlandı mı?

TurkNet, internet hücrelerine yüzde 67'lik port ücreti zammı nedeniyle %21 oranında zam yapıldı. İşte, 2022 TurkNet tarife ücretleri…

TurkNet'in yerleşik operatör altyapısını kullanarak hizmet verdiği ADSL, VDSL ve fiber aboneliklerine zam yapıldı. Tarife ücreti yüzde 21'lik artışla ayda 139,90 TL’den 169,90 TL’ye yükseltildi.

TurkNet bugüne kadar senede sadece bir kere zam gerçekleştiriyordu. Ancak 2022 senesinde Mart ayındaki zamla birlikte ikinci kez zam yapılmış oldu. TurkNet’ten edindiğimiz bilgilere göre yüzde 67’lik port ücreti zammı nedeniyle artış gerçekleştirildi. Port ücretindeki artışın maliyete etkisi kadar zam yapıldı.

TurkNet internet fiyatları 2022! TurkNet zamlandı mı?

TurkNet, 1000 Mbps hıza ulaşan Gigafiber internet hizmetini kendi altyapısı üzerinden sunmaktadır. Port ücretindeki artış, kendi altyapısını etkilemediği için Gigafiber aboneleri zamdan etkilenmeyecek ve 139,90 TL'ye kullanmaya devam edebilecekler.

Mart ayındaki zamdan sonra TurkNet’in web sitesinde “Haziran 2023’e kadar sabit fiyat garantisi” ifadesi kullanılmaya başlamıştı. Bu ifadeye güvenerek abone olan müşterileri mağdur etmemek adına, bu ibarenin yayında olduğu 1 Mart – 1 Mayıs 2022 tarihleri arasında abone olan kullanıcılara zam uygulanmayacak.

TurkNet, mevcut abonelere uygun fiyatlı internet sunmaya devam edebilmek için yeni bir teklif açıkladı. Mevcut kullanıcılar, aylık 139,90 TL’lik internet ücretini 10 ay peşin veya kredi kartıyla 3 taksit şeklinde ödeyerek 10 ay boyunca eski fiyattan kullanmaya devam edebilecekler. Dilediğiniz zaman aboneliğinizi iptal ederek, kullanılmayan ayların tutarını iade alabileceksiniz. Tekliften faydalanmak için Online İşlemlerden ödeme yapabileceksiniz.

TurkNet internet fiyatları 2022! TurkNet zamlandı mı? ile ilgili etiketler İnternet turknet
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.