Türkler Geliyor Adaletin Kılıcı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Oyuncuları kimlerdir?

Türkler Geliyor Adaletin Kılıcı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Oyuncuları kimlerdir? Bu akşam ATV ekranlarında yer alıcak olan Türkler Geliyorlar Adaletin Kılıcı filmi tarihi bir film olup Fatih Sultan Mehmet'in seçkin savaşçı birliği Akıncıların hikayesini konu ediyor.

Türkler Geliyor Adaletin Kılıcı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Oyuncuları kimlerdir? 16 Eylül akşamı ATV ekranlarında yer alıcak olan Türkler Geliyor Adaletin Kılıcı filmi kısa süre önce vizyona girmişti. Bu akşam ATV ekranlarında saat 20.00'da başlıyacaktır.

TÜRKLER GELİYOR ADALETİN KILICI FİlMİNİN KONUSU NEDİR?

Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı, Balkan coğrafyasındaki zulmün önüne geçmek için zorlu bir mücadeleye girişen Fatih Sultan Mehmet'in seçkin savaşçı birliği Akıncıların hikayesini konu ediyor. Fatih Sultan Mehmet, İstanbul’un fethinin ardından rotasını Roma’ya çevirir. Ancak bu sırada Sırp kralı Lazar, Fatih Sultan Mehmet’in Avrupa’daki kararlı ilerleyişinin önüne geçmek ister. Fatih Sultan Mehmet'e ölümüne bağlı olan Akıncılar, Osmanlılara karşı Katolik dünyası ve Papa ile ittifak kuran, Balkan coğrafyasında büyük bir zulme neden olan Lazar’ın planını bozmak için, harekete geçer. Fatih’in Akıncıları, hak ve adaleti sağlamak ve yaşanan zulme dur diyebilmek için zorlu bir mücadeleye girişir.

OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Kamil Aydın

Oyuncular: Emre Kıvılcım, Levent Özdilek, Ece Çeşmioğlu

Tür: Tarihi

Yapım Yılı: 18 Ocak 2020 / 2s 5dk

Türkler Geliyor Adaletin Kılıcı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler türkler Geliyor Adaletin Kılıcı ne zaman saat kaçta hangi kanalda türkler Geliyor Adaletin Kılıcı oyuncuları kim
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.