Türkiye'yi yok etme planı! ABD merkezli derin yapılar!

’Türkiye’yi yok etme planı! ABD merkezli derin yapılar!’ dosyası SuperHaber YouTube kanalında yayında…

CFR, Bilderberg, Chatham House, Trilateral Komisyon…

Bunlar 1800’lü yıllarla birlikte ABD - İngiltere ittifakından doğan derin yapılar.

Bu yapıların üzerinden geliştirdikleri altyapılar sayesinde başka ülke yönetimlerine etki yapmaya çalışan, dünyaya politika dağıtan güçler bulunuyor.

Tink tank denilen düşünce kuruluşlarını oluşturan bu kuruluşların amacı, Amerikan tekelci sermaye ile sömürge geçmişi bulunan İngiliz tekelci sermayenin birlikte paralel şekilde yürüyerek dünyaya hakim olmak.

Bu yüzden adım adım Amerikan askeri gücüyle beraber dünyada tekelci sermayenin çıkarlarını korumak için mücadeleye başladılar.

Chatham House denen yapının Türkiye’yi parçalayan Sevr Antlaşması’nın mimarı olduğunu aklımıza geldiğinde, günümüzde Türkiye’nin verdiği mücadele karşısında bu sistemin araçlarını görüyoruz.

Bu çerçevede bakıldığında Türkiye’nin Mavi Vatan, Karabağ, Kıbrıs, terörle mücadelemiz, Libya, Yunanistan, Karadeniz, iç siyasette yaşadıklarımız bağlamında Türkiye aslında bu yapıların politikalarıyla savaşıyor.

Bugün muhalefetin ABD turları ve ABD düşünce kuruluşları ile yaptığı görüşmeler, ‘Dış politikayı 180 derece değiştireceğiz’ söylemleri de mücadele ettiğimiz sistemin söylemleridir.

Türkiye’nin iç güvenliğini, politikasını ve ekonomisini dışarıdaki Amerikan tekelci sermayenin kontrolüne vermek isteyenlerle Ankara merkezli bir mücadele yaşanıyor.

Bu yapılar gözler önüne serildiği zaman Türkiye’deki esas mücadelenin aslına kimler arasında olduğunun fotoğrafını çekiyoruz...

ABD merkezli derin yapılar Türkiye’yi nasıl yok etmek istiyor? Gizli proje ne? 5 aşamalı planlamayla kurulan derin örgütlenmenin merkezindeki Rockefeller ve Rothschild ailelerinin büyük sırrı ne?

SuperHaber Amerikan - İngiliz ittifakından doğan ve dünyayı şekillendirmeye çalışan derin yapıların iç yüzünü anlattığı dosyanın kapağını açıyor...

’Türkiye’yi yok etme planı! ABD merkezli derin yapılar!' dosyasını SuperHaber YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Türkiye'yi yok etme planı! ABD merkezli derin yapılar! ile ilgili etiketler ABD Türkiye Rand Corporation CHP

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.