Türkiye'yi yasa boğmuştu! Cani anne, bebeğini diri diri mezara nasıl gömdüğünü anlattı!

Adıyaman'da henüz 2 günlük olan bebeği diri diri mezara gömen anne ve anneanne o anları anlattı. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı olay yerinde anne ve anneanneye keşif yaptırıldı.

24 Eylül 2021 tarihinde Adıyaman Eski Belediye Mezarlığına 17 yaşındaki annesi Gülçin E. ve anneannesi Ülkü E. tarafından diri diri gömülen birkaç günlük bebek, bir grup lise öğrencisi tarafından bulunmuş ve gömüldüğü toprak altından çıkarılarak hastaneye ulaştırılmıştı.

ZAVALLI BEBEK TEDAVİ SONRASI EKİPLERE TESLİM EDİLDİ

Hemşireler tarafından Fatma isminin verildiği bebek, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınmış ve tedavisinin ardından Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekiplerine teslim edilmişti.

 

Türkiye'yi yasa boğmuştu! Cani anne, bebeğini diri diri mezara nasıl gömdüğünü anlattı!

CEZAEVİNDEKİ CANİ ANNE VE ANNEANNE ADIYAMAN'A GETİRİLDİ

Olay sonrası yakalanarak gözaltına alınan bebeğin annesi Gülçin E. ve anneannesi Ülkü E., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Yaklaşık 1,5 aydır cezaevinde kalan bebeğin annesi Gülçin E. ve anneannesi Ülkü E., yoğun güvenlik önlemleri altında sabah saatlerinde Adıyaman’a getirildi.

 

Türkiye'yi yasa boğmuştu! Cani anne, bebeğini diri diri mezara nasıl gömdüğünü anlattı! - Resim : 2

DİRİ DİRİ NASIL GÖMDÜKLERİNİ TEK TEK ANLATTI

Adıyaman Eski Belediye Mezarlığında yapılan kontroller sonrası mezarlığa getirilen Gülçin E. ve Ülkü E., burada olayı nasıl gerçekleştirdiklerini adeta yaşayarak tek tek hakime anlattı. Yaklaşık 2-3 saat süren keşif sonrasında Gülçin E., ve Ülkü E., yeniden cezaevi aracına bindirilerek kaldıkları cezaevine götürüldü.

Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

Türkiye'yi yasa boğmuştu! Cani anne, bebeğini diri diri mezara nasıl gömdüğünü anlattı! ile ilgili etiketler Adıyaman Bebek Çocuk Anne anneanne
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.