Türkiye'yi terk etti! Serkan Kodaloğlu'ndan boşanan Petek Dinçöz oğluyla birlikte Miami'ye yerleşti

2014 yılında evlendiği iş insanı Serkan Kodaloğlu ile 8 yıllık evliliğini geçtiğimiz haftalarda sonlandıran Petek Dinçöz yeni bir hayata başladı. 41 yaşındaki şarkıcı, oyuncu ve sunucu Petek Dinçöz, oğlu İrfan Aslan Kodaloğlu ile birlikte Türkiye'yi terk etti. Dinçöz, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla artık Miami'de yaşayacağını duyurdu.

Petek Dinçöz, iki ay aşk yaşadıktan sonra 2014 yılında hayatını birleştirdiği iş insanı Serkan Kodaloğlu ile geçtiğimiz haftalarda boşanmıştı. İrfan Aslan Kodaloğlu adında bir çocukları bulunan ikilinin sürpriz boşanma haberleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Petek Dinçöz boşanmanın ardından oğluyla birlikte Türkiye'den gitti. Miami'de yeni bir hayata başlayan Petek Dinçöz bu gelişmeyi Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Türkiye'yi terk etti! Serkan Kodaloğlu'ndan boşanan Petek Dinçöz oğluyla birlikte Miami'ye yerleşti

PETEK DİNÇÖZ: MİAMİ'YE YERLEŞME KARARI ALDIM


1,1 milyon takipçisi bulunan Dinçöz, Instagram'dan oğluyla birlikte yaptığı paylaşıma şu notu düştü:

''Herkese Merhabalar,
Beni yıllardır yalnız bırakmayan, benimle birlikte büyüyen başta “PDFC“ ailem , sonra siz değerli sevenlerim . Öncelikle beni merak ettiğiniz için çok teşekkür ederim, ben çok iyiyim. Oğlumun yabancı dilini daha hızlı ve iyi geliştirebilmesi için bundan sonra ki süreçte eğitim ve öğretim yılını yurtdışında devam etmesini istediğim için, Miami ‘ye yerleşme kararı aldım. Bir süre işlerim doğrultusunda gidiş-dönüş yapacağım. Onun dışında burası çok güzel, alışmaya çalışıyoruz.Elimden geldiğince de instagramda aktif olmaya çalışacağım.
Hepinizi çok seviyorum,kocaman sevgiler 💕
Petek Dinçöz''

Türkiye'yi terk etti! Serkan Kodaloğlu'ndan boşanan Petek Dinçöz oğluyla birlikte Miami'ye yerleşti - Resim : 2

 

 

Türkiye'yi terk etti! Serkan Kodaloğlu'ndan boşanan Petek Dinçöz oğluyla birlikte Miami'ye yerleşti ile ilgili etiketler Miami Sosyal Medya petek dinçöz serkan kodaloğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.