Türkiye'yi sarsan katliamın yaşandığı Reina yıkıldı!

Ünlü eğlence mekanı Reina'da sabah saatlerinden itibaren yıkıma başlandı.

Ünlü eğlence mekanı Reina'da sabah saatlerinden itibaren yıkıma başlandı.

İş makinelerinin erken saatlerde başladığı çalışma sonunda Reina tamamen yıkıldı...

reinayAkAm

Şirkete yakın bir kaynak "Bizim için de beklenmedik bir durum oldu. Yıkım 45 dakika sürdü. Yıktılar çıktılar" diyerek iş makinelerinin alandan ayrıldığını aktardı.

reinayAkAm2

Yıkımla ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden şu açıklama yapıldı: "Beşiktaş İlçesi, Ortaköy Mahallesinde bulunan Reina isimli eğlence mekanında mevzuata aykırı kısımlar için İstanbul Büyükşehir Belediyesi Encümenince yıkım kararı alınmıştır. Encümen Kararına istinaden, bugün (22.05.2017), yapının mevzuata aykırı kısımlarının yıkım işlemi gerçekleşmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

reinayAkAm3

1 Ocak 2017'de gece 01.15 sularında, Reina gece kulübüne gelen silahlı bir kişi, önce kulübün girişindeki bir polisi, bir güvenlik görevlisini ve bir sivili öldürmüş ardından içeriye girerek mekanda ateş açmıştı.

reina3

Herkesin kaçıştığı, bazılarının kurtulmak için denize atladığı mekanda saldırgan yaşanan kargaşa sırasında kalabalığın arasına karışarak gece kulübünden kaçmıştı.

reina-tekme

Silahlı saldırıda 65 kişi yaralanmış, 39 kişi de hayatını kaybetmişti.

Katliamı gerçekleştiren DEAŞ'lı terörist Abdulkadir Masharipov, saldırıdan 17 gün sonra Esenyurt'ta bir sitede yakalanmıştı.

reina-teror

Reina teröristi Abdulkadir Masharipov ve ona yardım 5 terörist hakkında 44'er kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası isteniyor.

Türkiye'yi sarsan katliamın yaşandığı Reina yıkıldı! ile ilgili etiketler reina yıkım
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.