TÜRKİYE’YE YUNANİSTAN ÜZERİNDEN TEZGAHLANAN KOMPLONUN PERDE ARKASI!

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir, SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sorularını yanıtladı…

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir’in SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sıcak gündeme ilişkin sorularını cevapladığı ‘Metehan Demir ile Gündem’in yeni bölümünde,  Türkiye’ye Yunanistan üzerinden tezgahlanan komplonun detayları ve Ermenistan’da Paşinyan’a darbe girişimi konuşuldu.

TÜRKİYE’YE YUNANİSTAN ÜZERİNDEN TEZGAHLANAN KOMPLONUN PERDE ARKASI!

METEHAN DEMİR: BUNLAR AB VE ABD ÖNCÜLÜĞÜNDE TÜRKİYE’YE KARŞI RÜZGARLARIN TATSIZ ESECEĞİNİN ÇOK KUVVETLİ SİNYALLERİ!

Metehan Demir, "Bugüne kadar yapılan Türkiye ile Yunanistan arasındaki istikşafi görüşmeler ile ilgili bir şey çıkmaz demiştim. Türkiye ile Yunanistan arasında 3 saat süren toplantıdan hiçbir şey çıkmaz. Yunanistan için haftalardır mutlaka bir provokasyon yapacaklar.Türkiye’ye AB zirvesi öncesi ve ABD’nin yeni Biden yönetimi sonrasında haksız duruma düşürecek, aşırı tepki vereceği bir fiziki operasyon yapacak diyordum. Oldu, geçen gün sivil amaçlı araştırma yapan Çeşme gemimize 4 tane F-16 uçağı tacizde bulundu. Işıklı göz kamaştıran özel sistemleri harekete geçirdiler. Yunanistan neler çeviriyor aklınız hayaliniz durur. Neler yaptığını ve neyin hazırlığı olduğunu size bırakalım. Türkiye güçten düştüğünde bu tacizi sivil gemimize yapan Yunanistan, ileride bizim topraklarımıza saldırıp hayalindeki şehirleri almaya çalışmaktan da geri durmaz. Yunanistan aslında taşeron hizmet veren bir Türkiye düşmanı. Daha önce Fransa Yunanistan’a 18 savaş uçağı satmıştı. Ardından Yunanistan’a uçak gemisini gönderiyor, Girit Adası’ndaki Susa Limanı’na. 11 Şubat’ta Atina’da bir toplantı yapmışlar, ‘Dostluk Forumu’ adı altında. Buna katılanlar bizim için düşmanlık forumudur. BAE, Dubai, Fransa, İsrail, Rum kesimi, Mısır bu foruma katıldılar. Bunları yan yana getirdiğimizde Doğu Akdeniz’de sık sık karşımıza çıkan ülkeler. Yunanistan Suudi Arabistan ile bir anlaşma imzalamak üzere. Yunanistan Patriot füzelerini Suudi Arabistan’dan alıyor. ABD sahibi olduğu için normalde vidasını satamaz herhangi bir ülke. Suudi Arabistan’ın bunu satma gibi bir insiyatifi olmaz. Bu Türkiye’ye haksızlık değil mi? S-400 aldınız, bize Patriot vermiyorlar. Türkiye daha sonra doğru bir kararla S-400 alıyor. Sonra gidip Yunanistan’a Patriot füzesini veriyor. Libya’ya dair Türkiye’nin her yerde altını oyan BAE, Yunanistan ile son iki ayda seri tatbikat yaptı. Girit Adası’nda Suda BAE uçakları indirildi. Mısır ile tatbikat gerçekleştiriyorlar. Daha sonra Güney Kıbrıs, BAE ve Fransa ile beraber toplu bir tatbikat gerçekleştiriyorlar. Yunanistan Doğu Akdeniz’de ABD ile ayrı tatbikat yapıyor. 4 tane fırkateyn için Fransa ile görüşme yapılıyor. ABD, İspanya, İngiltere ve Hollanda talip. Güney Kıbrıs’ta ABD’nin 30 yıldır uyguladığı ambargo kaldırılıyor. Pompeo liberal ziyarette bulunmuştu, Girit’in Suda üssüne ‘savaş gemisi konuşlandırabiliriz’ sözünü vermiş. Bunları alt alta koyduğumuz zaman dramatik bir durum oluşuyor. Yunanistan Washington’a F-35 uçağı için başvuruda bulunmuş. ABD’de ‘elimizden geleni yaparız’ sözünü vermiş. Nasıl bir oyun planı olduğunu görün. Bunlar bize sürekli iri, diri ve bir kalınması gerektiğine işaret ediyor. Herkes Türkiye ile ilgili kafasına bir şeyleri kestirmiş. AB ve ABD öncülüğünde Türkiye’ye karşı rüzgarların tatsız eseceğinin çok kuvvetli sinyalleri." sözlerini kullandı.

Metehan Demir’in açıklamalarının tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

TÜRKİYE’YE YUNANİSTAN ÜZERİNDEN TEZGAHLANAN KOMPLONUN PERDE ARKASI! ile ilgili etiketler Metehan Demir metehan demir ile gündem

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.