Türkiye’ye ihanet edenler MİT’in radarından kaçamadı! MİT’ten damga vuran film gibi operasyonlar!

'Türk istihbaratının karanlık oyunları bozan operasyonları' dosya haberi SuperHaber YouTube kanalında yayında...

Yıllarca tartışmaların odağındaki Türk istihbaratı: Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT)

Son yıllarda PKK/PYD terör örgütü elebaşlarına yönelik nokta operasyonlarıyla örgüte büyük darbe indiren isimsiz kahramanların teşkilatından bahsediyoruz.

MİT, son olarak terör örgütü PYD-YPG’nin elebaşlarından ferhat derik kod adlı Hüseyin Şibli’yi Süleymaniye’deki nokta operasyonuyla etkisiz hale getirdi. Ancak MİT'in ülkemizin güvenliği için yaptığı operasyonlar sadece terör örgütleriyle sınırlı değil. Türk istihbaratı, başka ülkelerin istihbarat servislerinin ülkemizi de olumsuz etkileyecek yıkıcı faaliyetlerine karşı operasyonları, Türkiye’ye yönelik çok sayıda oyunu bozdu.

MİT’in son yıllarda yaptığı bazı operasyonları SuperHaber izleyicileri için derledik.

'Türk istihbaratının karanlık oyunları bozan operasyonları' dosya haberini SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Türkiye’ye ihanet edenler MİT’in radarından kaçamadı! MİT’ten damga vuran film gibi operasyonlar! ile ilgili etiketler MİT Operasyon milli istihbarat teşkilatı türk istihbaratı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.