Türkiye’nin yüzde 40’ı ensest!

Türkiye’nin yüzde 40’ını ensest gösteren Melis Alphan’ın yazısına, referans gösterdiği Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı Canan Güllü’den destek geldi.

Hürriyet Gazetesi Yazarı Melis Alpman “Murat Başoğlu’na niye şaşırıyoruz? Türkiye’de ensest oranı yüzde 40!” başlıklı yazısında Türkiye’nin yüzde 40’ını ensest ilan ederken bunun sebebi toplumdaki muhafazakârlığa bağlandı. Bu sapıklığa Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu’nu ve Başkanı’nı dayanak gösterildi.

Konu ile ilgili Canan Güllü’ye ulaşan SuperHaber’den Arzu Erdoğral’ın sorularını yanıtlamak istemeyen Güllü, sadece “Melis’in yazısı bizim referansımız ile yayınlanmış bir yazı” derken bu araştırmanın hangi kriterlere dayandığı şeklindeki sorumuza ise “biz son 7 yıldır ensest çalışıyoruz bir tarama yapılırsa Türkiye’de ensest konusunda söylediklerimiz ve bizimle ilgili konular çıkar. Türkiye’nin içinde bulunduğu koşullarda çalışmalarını yürüten, doğru bildiklerini söyleyen ve ensest gerçeğini de 7 yıldır gündeme getirmeye gayret eden bir örgütüz. Bu nedenle konuşmak istemiyorum” şeklinde yanıt verdi.

Türkiye’nin yüzde 40’ı ensest! ile ilgili etiketler Murat Başoğlu melis alphan canan güllü ensest
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.