Türkiye'nin yerli ve milli uçağı Hürkuş, Azerbaycan semalarında!

Azerbaycan’ın başkenti Bakü'de Azerbaycan Hava Kuvvetleri ve Türk Hava Kuvvetleri’ne bağlı pilotlar, “Hürkuş” eğitim uçağı ile gösteri uçuşu gerçekleştirdi.

Türkiye'nin gururu yerli ve milli eğitim ve taarruz uçağı Hürkuş, Azerbaycan semalarında uçtu.

TÜRKİYE'NİN KARİZMATİK UÇAĞI HÜRKUŞ, İHRAÇ EDİLEN İLK MİLLİ UÇAK

Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Azerbaycan Hava Kuvvetleri tarafından düzenlenen “Üst Düzey Gözlemci Günü” kapsamında Bakü'ye getirilen ve TUSAŞ tarafından üretilen 2 “Hürkuş” eğitim uçağıyla gösteri uçuşu yapıldığını belirtildi.

AZERBAYCAN HAVA KUVVETLERİ KOMUTANI BİLGİ VERDİ

Azerbaycan Hava Kuvvetleri ve Türk Hava Kuvvetleri’ne bağlı pilotların “Hürkuş” eğitim uçağıyla gerçekleştirdikleri gösteri uçuşunu, Azerbaycan Hava Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Ramiz Tahirov, Türkiye Bakü Büyükelçisi Cahit Bağcı, Bakü Büyükelçiliği Silahlı Kuvvetler Ateşesi Tuğgeneral Zekeriya Yalçın ve diğer yetkililer izledi. Ziyaretçilere, “Hürkuş” eğitim uçağının taktik, teknik özellikleri ve çalışma prensibi hakkında bilgi verildi.

Korgeneral Tahirov, pilotların becerilerini överek gelecekteki hizmetlerinde başarılar diledi.

Türkiye'nin yerli ve milli uçağı Hürkuş, Azerbaycan semalarında! ile ilgili etiketler Azerbaycan uçak hürkuş uçuş milli
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.