Türkiye'nin S-400 alımına ilişkin ABD'den yeni açıklama!

ABD'nin NATO Daimi Temsilcisi Kay Bailey Hutchinson, Türkiye'nin Rusya'dan aldığı S-400 füze savunma sistemlerine ilişkin olarak, ''Türkiye’nin S-400 konuşlandırmaktan vazgeçmesini umuyoruz” dedi.

ABD'nin NATO Daimi Temsilcisi Kay Bailey Hutchinson, ülkesinin hala Türkiye’nin Rus S-400 füze savunma sistemlerini konuşlandırmaktan vazgeçmesini umduğunu söyledi.

''ENDİŞELİYİZ''

Brüksel’de gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hutchinson, “Türkiye’nin Rus S-400 sistemlerini almasından dolayı endişeliyiz. Bu NATO ile F-35 de dahil olmak üzere, silah uyumluluğu konusuna yansıyacak” dedi.

Türkiye'nin S-400 alımına ilişkin ABD'den yeni açıklama!

''VAZGEÇMESİNİ UMUYORUZ''

Hutchinson, S-400 yüzünden Türkiye’nin F-35 üretimi yönünden edineceği ekonomik imkânlardan mahrum kalabileceğini belirterek, “Yine de hala Türkiye’nin S-400 konuşlandırmaktan vazgeçmesini umuyoruz” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin S-400 alımına ilişkin ABD'den yeni açıklama! ile ilgili etiketler Rusya Türkiye ABD S-400 NATO
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.