Türkiye'nin Otomobili'nden yeni detay geldi!

Türkiye'nin Otomobili sloganıyla piyasaya sunulacak olan yerli otomobilden yeni bir görüntü geldi.

"Türkiye'nin Otomobili"nin merakla beklenen ön gösterimi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yarın Gebze'de yapılacak.

Yüzde 100 elektrikli C-SUV model aracın ön gösterimi için geri sayım devam ederken, Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), Twitter hesabından yerli otomobilin yeni bir görüntüsünü paylaştı. 

Yapılan paylaşımda,

''Tam şarj #YeniliğeYolculuk

#DoğuştanElektrikli
#SıfırEmisyonlaSıfırdanBaşladık
#TürkiyeninOtomobili
#TOGG'' ifadeleri yer aldı.

Türkiye'nin Otomobili'nden yeni detay geldi!

14:53'E ÖZEL PAYLAŞIM

TOGG Twitter hesabı, saatler 14:53'ü gösterdiği sırada otomobilin iç dizaynını gösteren yeni bir paylaşım yaptı. paylaşımda,

''Sizi dinledik, 14.53’te geldik.

#TürkiyeninOtomobili dünyaya açılacak, #GönülleriFethedecek

Saat 19.23’te yine buluşalım.

#YeniliğeYolculuk
#TOGG'' ifadeleri yer aldı.



Türkiye'nin Otomobili'nden yeni detay geldi! - Resim : 2

BAKAN VARANK'TAN ŞARJ VURGUSU

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yerli otomobil ile ilgili detayların paylaşılmasının ardından Twitter hesabından TOGG CEO'su Mehmet Gürcan Karakaş ile fotoğrafını paylaştı. Bakan Varank yaptığı paylaşımda; ''Bugünkü paylaşımı @mguercankarakas ile beraber yaptık. Tam şarj #YeniliğeYolculuk #TürkiyeninOtomobili #BilişimVadisi'' ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin Otomobili'nden yeni detay geldi! - Resim : 3

Türkiye'nin Otomobili'nden yeni detay geldi! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Yerli otomobil Cumhurbaşkanı Erdoğan Otomobil TOGG
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.