Türkiye'nin otomobilinden mesaj var!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu TOGG'un resmi sosyal medya hesabından yerli otomobili bekleyenleri heyecanlandıran bir mesaj paylaşıldı. "Her adım bir sonrakinin başlangıcı olmaya ve heyecanımızı tazelemeye devam ediyor. #YeniLigeYolculuk'un bir sonraki adımı hazır" mesajında "#YeniLigGemlik" etiketinin yanısıra "Çok yakında" ifadesi de dikkat çekti.

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu TOGG sosyal medya hesabından, Türkiye'nin Otomobili'ne ilişkin görüntülü bir mesaj paylaştı.

#YeniLigGemlik" etiketiyle yapılan paylaşımda "Her adım bir sonrakinin başlangıcı olmaya ve heyecanımızı tazelemeye devam ediyor. #YeniLigeYolculuk'un bir sonraki adımı hazır." ifadesi kullanıldı.

Türkiye'nin otomobilinden mesaj var!

Saat 18.07'de paylaşılan görüntüde, "Zemin Etütleri, ÇED Raporu, Teşvik Belgesi, İmar İzni, İnşaat Ruhsatı yükleniyor" ifadesi ve "İnşaat Başlangıç Töreni" için de "Çok yakında" denildiği görülüyor.

Söz konusu paylaşımın saat 18.07'de yapılmış olması, 'Çok yakında' vurgusu ile işaret edilen "İnşaat Başlangıç Töreni"nin de 18 Temmuz'da yapılacağı yorumları yapılmasına neden oldu.

Paylaşıma sosyal medya kullanıcıları yoğun ilk gösterirken, ilgili mesaj kısa sürede 16 bin kişi tarafından görüntülendi. Çok sayıda kişi tarafından da paylaşıma yorum yapıldı. 

Türkiye'nin otomobilinden mesaj var! ile ilgili etiketler TOGG Gemlik Türkiye'nin Otomobili Türkiye'nin otomobili girişim grubu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.