Türkiye'nin Otomobili, İstanbul Park’ta piste çıktı

TOGG'dan, Türkiye'nin Otomobili ile ilgili yeni bir paylaşım yapıldı. Aracın İstanbul Park pistindeki sürüş görüntüsünde; otomobilin 0-100 km/s hızlanmasının 4,8 saniye olduğu aktarıldı. Bu değer, araçta sürücüyle birlikte toplam dört yolcu varken elde edildi.

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG), Türkiye'nin Otomobili'nin üretim ve montaj sürecine ilişkin yeni detaylar paylaştı. Sosyal medya hesaplarından paylaşılan videoda, aracın İstanbul Park pistindeki sürüş görüntüsü yer aldı.

TOGG’dan Türkiye’nin Otomobili’ne ilişkin, "Elektronik ve mekanik sistem onayı ile fonksiyonel prototip üretimi süreçleri Türkiye’de tamamlanan akıllı SUV cihazımız ön uygunluğunu aldı. Fonksiyonel prototiplerimizi güvenlik, termal, dayanım, dinamik ve performans testleri için akredite test merkezlerine gönderdik." ifadeleriyle yeni bir video paylaşıldı.

 

Paylaşılmasının ardından kısa sürede yoğun ilgi gören videoda, TOGG mühendislerinin aracı sıfırdan başlayarak sürüşe hazır hale getirdiği ve aracın İstanbul Park pistinde test edildiği görülüyor.

Otomobilin 0-100 km/s hızlanmasının 4,8 saniye olduğu aktarılan videoda, bu değerin araçta sürücüyle birlikte toplam dört yolcu varken elde edildiği bildirildi. TOGG Prototip Atölyesi'nde üretilen prototipler, test için akredite test merkezlerine gönderildi.

Türkiye'nin Otomobili, İstanbul Park’ta piste çıktı ile ilgili etiketler TOGG Türkiye'nin otomobili girişim grubu Türkiye'nin Otomobili istanbul park test sürüşü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.