Türkiye'nin konuğu Moldova! Eskişehir maça hazır...

A Milli Futbol Takımımız EURO 2020 Elemeleri ikinci maçında yarın Moldova ile karşı karşıya gelecek. Maçın oynanacağı Eskişehir'de tüm hazırlıklar tamamlandı.

Eskişehir Yeni Stadyum'da oynanacak Türkiye - Moldova mücadelesi, saat 20.00'de başlayacak ve TRT 1'den canlı yayınlanacak.

Karşılaşmada, Ukrayna Futbol Federasyonundan Sergii Boiko düdük çalacak. Boiko'nun yardımcılıklarını Semen Shlonchak ve Igor Alokhin yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Mykola Balakin olacak.

Milli Takım grupta oynadığı ilk maçta deplasmanda Arnavutluk'u 2-0 yenerken, Moldova sahasında Fransa'ya 4-1 kaybetmişti.

Türkiye'nin yer aldığı grupta yarın TSİ 22.45'te Fransa-İzlanda ve Andorra-Arnavutluk maçları da oynanacak.

ESKİŞEHİR MAÇI BEKLİYOR

35 bin kapasiteli Eskişehir Yeni Stadı’nda gerçekleşecek mücadelede satışa çıkarılan biletler, haftalar öncesinden tükenmişti.

Ay-Yıldızlı futbolseverler ise şimdiden zorlu kapışmayı beklemeye geçti. Heyecan tavan yaparken, Milliler’in hedefi ise 2. maçı da kazanarak iyice havaya girmek.

Taraftarlara göreve hazır Eskişehir’de oynanacak Moldova mücadelesini de kazanarak 2’de 2 yapmayı hedefleyen Türk Milli Takımı için taraftarlar hazırlıklarına tam gaz devam ediyor.

Ay-Yıldızlı futbolseverler, A Milli Futbol Takımı’nı motive edebilmek adına mücadelesi öncesinde yapacağı özel şovlar ile oyunculara moral verecek.

Türkiye'nin konuğu Moldova! Eskişehir maça hazır... ile ilgili etiketler Türkiye Eskişehir Arnavutluk Milli Takım Moldova
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.