Türkiye'nin İsveç'le imzaladığı teröristlerin iade edileceği anlaşma, PKK yandaşlarını rahatsız etti

Türkiye'nin Madrid'te NATO'nun da katıldığı 4'lü Zirve'de İsveç ile anlaşma imzalandı. Türkiye, İsveç'ten terör örgütü üyelerini geri alabilecek. Bu anlaşma, sol Parti Milletvekili Daniel Riazat'ı rahatsız etti.

Madrid'de NATO'nun da katıldığı dörtlü zirve sonrası Türkiye, İsveç ve Finlandiya ortak bildiri imzaladı. Türkiye'nin terörle mücadeleye yönelik talepleri, NATO'ya katılmak isteyen İsveç ve Finlandiya tarafından kabul edildi.

Anlaşma, İsveç'te terör örgütü PKK/YPG'yi destekleyen Sol Parti Milletvekili Daniel Riazat'ı rahatsız etti.

TERÖRİSTLERE DESTEĞİNİ YİNELEDİ

Twitter hesabından terörist başı Öcalan'ın fotoğrafı ve örgüt paçavraları önündeki bir karesini paylaşan Riazat, "Ben ve partim demokratik Kürt hareketine destek verdiğimiz için İsveç'in güvenliği için bir risk olarak görülmeli miyim? Sadece merak ediyorum." ifadelerini kullandı.

 Türkiye'nin İsveç'le imzaladığı teröristlerin iade edileceği anlaşma, PKK yandaşlarını rahatsız etti

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A HAKARET

Riazat, daha sonra örgüt paçavrasından yapılan bir tişörtü giydiği fotoğrafını paylaştı. PKK'lı vekil, paylaşımında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakarette bulunarak 'diktatör' dedi.

Türkiye'nin İsveç'le imzaladığı teröristlerin iade edileceği anlaşma, PKK yandaşlarını rahatsız etti - Resim : 2

Türkiye'nin İsveç'le imzaladığı teröristlerin iade edileceği anlaşma, PKK yandaşlarını rahatsız etti ile ilgili etiketler NATO Finlandiya terör PKK İsveç terörist iade anlaşma Sol Parti Milletvekili Daniel Riazat
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.