Türkiye’nin ilk uzay oyunu Dark Planets büyüyor!

Dünyada mobil oyun furyası hız kesmeden yükselişini sürdürürken Türk yatırımcılar da bu sektörde önemli projelerle gün geçtikçe adlarından söz ettirmeye devam ediyor.

Karanlık Gezegenler (Dark Planets) adıyla yeni bir Türk mobil oyununu oyun severlerin beğenisine sundu.

Tüm alt yapısı tamamlanan Türk yapımı strateji oyunu AppStore ve Google Play’daki yerini aldı.

Uzay temalı olan “Karanlık Gezegenler” (Dark Planets) oyunu gezegen oluşturup, çeşitli kaynaklar toplayarak oyunda çeşitli ilerlemeler kat edilmesini sağlıyor. Toplanan bu kaynaklar sayesinde savaş gemileri, savunma birimleri üretip ilerleyen teknolojiyle bunları güçlendirme imkanınız bulunuyor.

Oyun içi satın alımlarının da bulunduğu “Karanlık Gezegenler” isimli Türk yapımı yerli oyun böylelikle daha uzun soluklu ve eğlenceli bir hal alıyor.

Oyunun geliştiricileri AppStore ve Google Play’da piyasaya sürülen strateji oyunuyla ilgili “Amacınız neydi? Oyunu nasıl geliştirdiniz? Oyunu neden oynamalıyız?” sorulara şu şekilde cevap verdi;

Geçtiğimiz mart ayında bir kaç melek yatırımcıdan yatırım alarak başladığım Karanlık Gezegenler oyunumu geçtiğimiz Şubat ayında yayınlandım. Yaklaşık 1 buçuk saatlik oldukça yüksek oynama süresiyle oyun gerçekten oyuncuları oyunda tutuyor.

Oyuna gelecek olursak, oyunda temel amaç evrene hakim olmak. Bunu arkadaşlarınızla yada bireysel olarak yapabilirsiniz. Tabiki aynı hedef rakiplerinizde de olacak bu yüzden dikkatli olmalısınız.

Oyunda size verilen gezegen ile çeşitli kaynaklar toplayarak oyuna başlıyorsunuz ve bu topladığınız kaynaklar ile savaş gemileri ve savunma birimleri üretip, teknolojiler ile de bu birimleri güçlendiriyorsunuz.

Ürettiğiniz filolarla keşiflere çıkmaya başlayarak bu sonsuz evrene ilk adımınızı atıyorsunuz.

Bu keşifler sırasında bir başka medeniyetin kalıntılarını yada bir asteroiti araştırabiliyorsunuz. Hazır olduğunuzda ise diğer oyuncular ile daha önceden ürettiğiniz savaş gemileri sayesinde savaşa başlıyorsunuz.

Türkiye’nin ilk uzay oyunu Dark Planets büyüyor! ile ilgili etiketler uzay Dark Planets oyun
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.