Türkiye'nin iki güçlü lideri ile aynı karede

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Lideri Bahçeli Ayasofya'daki tarihi cuma namazının ardından soluklanmak için bir kafedeydi. O anı ölümsüzleştiren ise Hüsna Kar adlı genç kız oldu. "Cuma çıkışı dostlarla espressolab’de birer kahve içtik" diyen genç kızın paylaşımına on binlerce beğeni yağdı... Görüntüdeki genç kız ise Hüsna Kar'ın fotoğrafını çektiği ancak ismini paylaşmadığı arkadaşı... Ne var ki Hüsna Kar bir süre sonra paylaşımını kaldırmak zorunda kaldı. Sebep ise çirkin yorumlardı...

Türkiye 24 Temmuz Cuma günü tarihi zamanlarından birini yaşadı. 86 yıl sonra aslına rücu eden Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nde ibadet fiilen cuma namazı ile başladı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de bu tarihi namazda Ayasofya'daydı. 

Erdoğan ve Bahçeli namazın ardından Ayasofya'ya yakın bir kafede soluklanıp sohbet etti. 

O anları ise sosyal medyada hüsna nickini kullanan Hüsna Kar adlı genç kız çektiği fotoğraf ile ölümsüzleştirdi.

Hüsna Kar, o anı, "Cuma çıkışı dostlarla espressolab’de birer kahve içtik" mesajı ile paylaştı. 

Türkiye'nin iki güçlü lideri ile aynı karede

Hüsna Kar'ın bu paylaşımı haber yayına hazırlandığında 46 binden fazla beğeni, 2 bin 500 civarında retweet ve yüzlerce yorum almıştı. 

Bu arada Hüsna Kar'ın sosyal medyadan paylaştığı bir notu buraya da alalım. Fotoğrafta görülen genç kız Hüsna Kar değil. Fotoğraf da selfi değil. Hüsna Kar ismini belirtmediği arkadaşının fotoğrafını paylaştığını sosyal medyadan açıkladı. 

Hüsna Kar, paylaşımını bir süre sonra kaldırdı. Hüsna Kar bunun gerekçesini ise "yapılan çirkin yorumlar sebebiyle tweet kaldırılmıştır, güzel bir gündü dostlara selam olsun" sözleri ile açıkladı.

Türkiye'nin iki güçlü lideri ile aynı karede - Resim : 2

 

 

Türkiye'nin iki güçlü lideri ile aynı karede ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan MHP Devlet Bahçeli Hüsna Kar
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.