Türkiye'nin her yerini sardı: Sahte içki arkasında 11 ölü bıraktı!

Ülkenin birbirinden bağımsız birçok şehrine sahte alkol tüketimi nedeniyle ölümler yaşanıyor. Zehirleri üretenlere yapılan operasyonlar ise sıklaştırıldı. Sahte içki nedeniyle can kayıpları artmaya devam ediyor. Son gelen haberle sayı 11'e yükseldi.

Türkiye'nin farklı şehirlerinde sahte alkol tüketerek zehirkenen birçok kişiden şimdilik 11'i yaşamını yitirdi. Ölü sayısının artmasından korkuluyor.

Ülke genelinde sahte içki üreten ve satanlara yönelik operasyonlar artırıldı.

İşte il il sahte içki dehşeti:

Kahramanmaraş

Kahramanmaraş'ın Elbistan ve Onikişubat ilçelerinde sahte içki nedeniyle 8 kişi rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. 4 kişi müdahalelere rağmen kurtarılamadı, 4 kişinin tedavisi devam ediyor.

Yalova

Yalova'da internetten sipariş ettikleri sahte içkiyi içen 2 kişi hayatını kaybetti.

Sivas

Sivas'ın Zara ilçesinde sahte içkiden zehirlenen 5 kişiden 2'si hastanede hayatını kaybetti. Sahte içki üretildiği ve satıldığı ihbarı üzerine düzenlenen operasyonda 2 kişi gözaltına alındı.

Antalya

Antalya'nın Kepez ilçesinde sahte içki bir kişinin yaşamına mal oldu. Manavgat ilçesinde ise bir kişi yoğun bakıma kaldırıldı, içkiyi temin ettiği belirlenen satıcı taksirle adam yaralama suçundan tutuklandı.

İstanbul

İstanbul Avcılar'da da sahte içki tüketen bir kişi yaşamını yitirdi, içkiyi satan büfenin işletmecisi gözaltına alındı. İş yerinde yapılan aramada 200 şişe sahte alkol ele geçirildi.

Erzincan

Erzincan'da ise sahte içkiden zehirlenen 4 kişi hastaneye kaldırıldı. 1 kişi hayatını kaybetti, bir kişinin sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

 

Türkiye'nin her yerini sardı: Sahte içki arkasında 11 ölü bıraktı! ile ilgili etiketler içki alkol Türkiye sahte ölü
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye başkanı Ahmet Cin, CHP'nin Ekrem İmamoğlu'nun fotoğrafının asılmasına yönelik önergeye dikkat çeken bir cevap verdi. Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.