Türkiye'nin günlük koronavirüs tablosu belli oldu... Son 24 saatte 26 kişi vefat etti...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Türkiye'nin son koronavirüs tablosunu açıkladı. Koca'nın son dakika açıklamasına göre son 24 saatte 26 kişi vefat etti... Test sayısı ise 2 milyon barajını geçti...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'nin günlük koronavirüs tablosunu "Toplam test sayımız 2 milyonu geçti. Düne göre günlük test sayımız 3.000 arttı. Yeni vaka sayımız 1.000’in altında. Gelecek günler, el hijyenine özene; maske ve sosyal mesafe kuralının ikisine birlikte uymamıza bağlı. DAHA SIKI TEDBİR, DAHA İYİ SONUÇTUR." mesajı ile paylaştı. 

Bakan Koca'nın açıkladığı tabloya göre Türkiye'de son durum ise şöyle:

Son 24 saatte 26 yeni vefatla birlikte toplam ölüm sayısı 4 bin 515'e yükseldi. 

Günlük 39 bin 230 test ile 983 yeni vaka tespit edildi. Toplam vaka sayısı 163 bin 103'e, test sayısı ise toplam 2 milyon 3 bin 594'e çıktı.

Son 24 saatte bin 21 hastanın iyileşmesi ile birlikte hastalığı yenen toplam kişi sayısı 126 bin 984 oldu. 

Yoğun bakımlarda da durum iniş yönlü seyrini sürdürüyor. Tabloya göre yoğun bakımlarda 308'in entübe 649 hasta bulunuyor. 

Türkiye'nin günlük koronavirüs tablosu belli oldu... Son 24 saatte 26 kişi vefat etti...

Türkiye'nin günlük koronavirüs tablosu belli oldu... Son 24 saatte 26 kişi vefat etti... ile ilgili etiketler Fahrettin Koca Koronavirüs vefat yoğun bakım kovid-19 vaka entübe
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.