Türkiye'nin gündemine oturan skandal fotoğrafa güvenlik korucularından tepki: İhanetin belgesi

HDP'li milletvekili Semra Güzel'in PKK'lı Adıyaman kırsalında öldürülen PKK'lı terörist Volkan Bora ile sevgili olduğunun ortaya çıkması ve SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt'un yayınladığı skandal fotoğraflar Türkiye'nin gündemine oturdu. Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen fotoğrafların ihanet belgesi olduğunu belirterek, Bu ihanetçiler direkt veya dolaylı olarak şehitlerimizin şehadetlerinin sorumlusudurlar" dedi.

Adıyaman kırsalında Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından 29 Nisan 2017'de düzenlenen operasyonda öldürülen terör örgütü PKK mensubu Koçero Meleti kod adlı Volkan Bora'nın, HDP milletvekili Semra Güzel ile yakın ilişkisini gösteren fotoğraflar ortaya çıktı.

Fotoğrafları köşesinde yayımlayan SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt,
Güzel'in, 'Değer Ailesi' kontenjanından vekil yapıldığını belirterek, "Bora isimli teröristin üzerinden çıkan fotoğraflarda, Bora ile Güzel’in Irak'ın kuzeyindeki terör kamplarında çekilmiş samimi pozları vardı. Yani fotoğrafların bize anlattığına göre, PKK’lı terörist Bora ile Güzel sevgiliydi." ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz hafta Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından fezleke hazırlanan ve dokunulmazlıklarının kaldırılması için TBMM'ye gönderdiği 28 milletvekili arasında Semra Güzel de yer alıyor.

"İHANETİN BELGESİ"

Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen, fotoğrafların alçaklığın ve hadsizliğin belgesi olduğunu söyledi.

Fotoğrafların HDP'nin, PKK'nın ta kendisi olduğunu gösterdiğinin altını çizen Sözen, "Ha dağdaki silahlı PKK, ha meclisteki kravatlı HDP; Her ikisinin mensupları da haindir, alçaktır, şerefsizdir, kanı bozuktur. Daha bugün Şanlıurfa'dan uğurladığımız üç şehidimizin olduğu bir ortamda bu kravatlı teröristlerin meclis çatısı altında vekil sıfatı ile bulunmasını, aziz milletimizin verdiği vergilerle maaş almalarını kabul etmiyoruz. Bu, ülkemize, Gazi Meclisimize, şehitlerimizin ve gazilerimizin aziz hatıralarına yapılmış ve yapılmakta olan en büyük saygısızlıktır. Şehit ve gazi aileleri olarak bu duruma seyirci kalmayacağız. Bu hainlerin meclisten yaka paça çıkarılıp yargıya teslim edilmelerini ve milletvekilliklerinin düşürülmesini derhal ve ivedilikle bekliyoruz. Hala 'HDP legal partidir, Selahattin Demirtaş serbest bırakılmalıdır' diyenleri, Başak Demirtaş ile kahvaltı hasretiyle yanıp tutuşanları kınıyoruz, Allah'a havale ediyoruz. Kim HDP ve PKK'ya sempati besliyorsa, onlarla ortak hareket ediyorsa, kol kola yürüyorsa bu ihanetin, bu alçaklığın ortağıdır. Bu ihanetçiler direkt veya dolaylı olarak şehitlerimizin şehadetlerinin sorumlusudurlar" dedi.

 

Türkiye'nin gündemine oturan skandal fotoğrafa güvenlik korucularından tepki: İhanetin belgesi ile ilgili etiketler HDP PKK semra güzel volkan bora ziya sözen
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.