Türkiye'nin Euro 2020 şarkısı belli oldu

A Milli Futbol Takımı'nın 2020 Avrupa Şampiyonası şarkısı yayınlandı. A Milli Futbol Takımı'na destek amacıyla Mustafa Sandal tarafından hazırlanan "Bizim Çocuklar" şarkısına bir de klip çekildi.

A Milli Futbol Takımı'nın 2020 Avrupa Şampiyonası (EURO 2020) şarkısı ortaya çıktı. A Milli Futbol Takımı'na destek amacıyla Mustafa Sandal tarafından hazırlanan "Bizim Çocuklar" şarkısına bir de klip çekildi. "Bizim Çocuklar" şarkısında Mustafa Sandal'a Derya Uluğ, Irmak Arıcı ve Eypio eşlik ediyor.

Türkiye Futbol Federasyonu, tüm Türkiye'nin sahipleneceği, kapsayıcı bir milli takım iletişimi ortaya koyabilmek adına belirlenen "Bizim Çocuklar" isimli EURO 2020 şarkısının hazırlandığını duyurmuştu.

A Milliler, 11 Haziran Cuma günü saat 22.00'de İtalya (Roma Olimpiyat Stadı), 16 Haziran Çarşamba saat 19.00'da Galler (Bakü Olimpiyat Stadı) ve 20 Haziran Pazar günü saat 19.00'da İsviçre ile (Bakü Olimpiyat Stadı) karşılaşacak.

Türkiye'nin Euro 2020 şarkısı belli oldu ile ilgili etiketler Türkiye EURO 2020 Mustafa Sandal A Milli Takım şarkı bizim çocuklar

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.