Türkiye'nin en sancılı yıllarına tanıklık etti

24 TV yayın hayatına başlamasının 12'nci yılını Ankara’da ve İstanbul’da, tüm ekibiyle kutladı. 24 TV’yi bu mutlu gününde TürkMedya yöneticileri ve çalışanları da yalnız bırakmadı.

2007 yılında yayın hayatına başlayan ve pek çok başarılı habere imza atan 24 TV, 12. yaşını Ankara’da ve İstanbul’da tüm ekibiyle birlikte kutladı.

İstanbul’da düzenlenen kutlamaya 24 TV Genel Yayın Yönetmeni Murat Çiçek, Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak, Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler, 24 TV’nin başarılı moderatörleri, programcıları ve TürkMedya çalışanları katıldı. 24 TV Yayın Yönetmeni Murat Çiçek, kanalın kuruluşundan bu yana emek verenlere teşekkür etti.

Türkiye'nin en sancılı yıllarına tanıklık etti

ÖZVERİYLE ÇALIŞTIK

TürkMedya yönetici ve çalışanları ile birlikte 12. yaş pastasını kesen Çiçek “24 TV’yi hep birlikte bir noktaya getirdik. Çok badireler atlattık. Burada tüm ekiple bir şeylerin üstesinden geldik, bir şeyleri başarmaya çalıştık. İnşallah iyi şeyler yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Elbette eksiklerimiz vardır. Mesleğe 1990 yılında başladım, 29. yılımdayım. Hiçbir zaman tamam görmedim, hep eksiklik olur. Sorunların üstesinden el birliğiyle gelmek ve hedeflerimize ulaşmak için hepimiz özveriyle çalıştık. Bu ailenin içinde bulunmaktan ve sizlerle beraber çalışmaktan her zaman gurur duydum” diye konuştu.

DOĞRUSUNU ÖĞRENİN

‘Doğrusunu Öğrenin’ sloganıyla yayın hayatına başlayan 24 TV, hızlı, tarafsız, doğru haber anlayışı ve yetenekli kadrosuyla gündem oluşturdu. Türkiye’deki en çok dijital ekranı barındıran ve 360 derece açısı olan stüdyosuyla dikkat çeken 24 TV, yoğun haber akışının yanı sıra yemek, psikoloji, belgesel, tarih, otomobil ve spor kategorilerindeki farklı programlarıyla da izleyicisinin beğenisini kazandı.

BAŞKENTTE KUTLAMA

24 TV’nin 12. yıl coşkusu sadece İstanbul’da değil, Ankara’daki stüdyosunda da yaşandı. Başkent’teki kutlamaya TürkMedya Ankara Temsilcisi Melik Yiğitel, Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kartoğlu, Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı ve editör Necdet Tunaç ile 24 TV çalışanları katıldı.

Türkiye'nin en sancılı yıllarına tanıklık etti - Resim : 2

Türkiye'nin en sancılı yıllarına tanıklık etti ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.