Türkiye'nin en büyük ekleri!

Cim’s Cream & Puff 2015 yılında başladığı lezzet yolculuğuna bugün menüsüne farklı ürünler katarak devam ediyor. Dünyanın ve Türkiye’nin içinde bulunduğu şu zor günlerde insanları biraz da olsa tatlı bir mutluluk vermek için çalışmalarını sürdürüyor.

Cim’s Cream and Puff’un işletmecisi olan Ercan Cim, Fransız mutfağının efsane lezzeti olan eklerini farklı yorumlayarak Türkiye’nin en büyük eklerini tatlı severler ile buluşturdu. Boyutu 1,5m olan ekler görenleri hem şaşırttı hem de iştahlandırdı.

Ürünlerinin yapımında %100’ü doğal tereyağı, %60 Belçika çikolatası ve %40 oranında düşük şeker kullanan Cim yeni ürünü olan ekler tartıda gelen misafirlerine tanıttı. Misafirlerinin büyük beğenisini kazanan ekler tart doğal meyve özleri ile damakta farklı tatlar bırakıyor.
Cim’s Cream & Puff’un en popüler ürünleri arasında ekler, magnolia, macaron, profiterol ve kesme dondurma yer alıyor. Kurumsal firmaların toplantılarını tatlandıran, beş çaylarında ise sofraları renklendiren marka gün geçtikçe büyümeye devam ediyor. Zengin ekler çeşitleri arasında en çok tercih edilen ürünleri klasik, çikolatalı, çilekli, fındıklı, vişneli, fıstıklı ve karamellisi oldu.

Mekanlarında Fransız konseptini kullanan marka yurt içi ve yurt dışından gelen franchise işletme taleplerine lezzet ve hizmet kalitesinin standart koşullarda yürütüleceğine inanmadığı için merkez yönetim olarak şubeleşmeye gitmeyi tercih etmektedir. Markaya olan beğenilerin artması ve yoğun talep nedeniyle kısa zamanda büyüme ivmesi yakalayan Cim’s Cream & Puff yeni açacağı şubeleriyle hizmet vermeye devam edecek.

Türkiye'nin en büyük ekleri!

Türkiye'nin en büyük ekleri! ile ilgili etiketler Türkiye ekler tatlı Cim’s Cream & Puff
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.