Türkiye'nin Düsseldorf Konsolosluğu geçici olarak kapatıldı

Türkiye'nin Düsseldorf Başkonsolosluğu, koronavirüs salgını nedeniyle geçici olarak kapatıldı. Yetkililerden yapılan açıklamada, konsolosluk çalışanlarından birinde ölümcül virüs tespit edildi.

Türkiye'nin Düsseldorf Başkonsolosluğu'nun çalışan bir personelde koronavirüs tespit edilmesi nedeniyle bir süreliğine kapatıldığı açıklandı.

''KAPATILMASI ZARURETİ DOĞMUŞTUR...''

Düsseldorf Başkonsolosluğu tarafından yapılan açıklamada "Başkonsolosluğumuz personelinde (Covid-19) tespit edilmesi nedeniyle, Düsseldorf Sağlık Müdürlüğü'nün yönlendirmeleri doğrultusunda, gerek vatandaşlarımız gerek personelimiz için riskli bir durum oluşmamasını teminen, Başkonsolosluğumuzun 26 Haziran Cuma günü akşamına kadar kapatılması zarureti doğmuştur" ifadeleri kullanıldı.

Türkiye'nin Düsseldorf Konsolosluğu geçici olarak kapatıldı

VATANDAŞLARA UYARI 

Açıklamada, Türk vatandaşların acil iş ve işlemleri için Köln, Essen, Münster, Frankfurt ve diğer kentlerdeki başkonsolosluklara başvurabileceği açıklandı.

Türkiye'nin Düsseldorf Konsolosluğu geçici olarak kapatıldı ile ilgili etiketler Almanya Koronavirüs Korona Türkiye düsseldorf Başkonsolosluk
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.