"Türkiye'nin Beyonce'siyim" dedi, ortalık karıştı

''Türkiye'nin Beyonce'siyim" sözüyle gündeme bomba gibi düşen Yeliz Yeşilmen, kendisiyle dalga geçen Deniz Akkaya'ya ateş püskürdü.

Deniz Akkaya, Yeliz Yeşilmen'in "Türkiye'nin Beyonce'siyim" sözlerini ti'ye aldı. Bir sosyal medya kullanıcısının "Peki bundan şeyin haberi var mı? Türkiye'nin" sözlerine gülücük emojisi koyan Deniz Akkaya'ya Yeliz Yeşilmen tepki gösterdi.

"Türkiye'nin Beyonce'siyim" dedi, ortalık karıştı

"Kendini entel zanneden arkadaş! Sen kendin kaşınıp benim videolara yorum yapıyorsun. Senin bu kibirli komik hallerin ne olacak Deniz!" Yeliz Yeşilmen, daha önce bir alışveriş merkezinde spor sonrası çekilmiş olan fotoğrafını yayınlamıştı. Paylaşılan fotoğrafın 'hile' olduğu iddiasına kızan Yeşilmen, ''Her şey ortada kabul edin taş taş.'' ifadelerini kullanmıştı.

"Türkiye'nin Beyonce'siyim" dedi, ortalık karıştı ile ilgili etiketler Yeliz Yeşilmen Deniz Akkaya Sosyal Medya tartışma
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.